2009/04/02

Inspirasjon: invitasjonskort

Det finnes flere begivenheter som trenger invitasjonskort: nytt hus, flytting, fødsel, bryllup, hagefeiring osv. Her er det noen fine eksempler som virker herlig ukompisert og som kan bli lagret derfor selv. Bildene er lånt fra Livingathome

3 kommentarer:

 1. God morgen, Pillepalle!
  Tusen takk kjære deg for awarden du gir meg!
  Gøy at du liker bloggen min.
  Gratulere til deg også. Synes du har så mye variert og fint på bloggen din.
  Nå for tiden har du inspirert oss masse med tips til diverse fester og feiringer. I mai er det jo mye festivitas med alle konfirmasjonene pluss 17.mai her i Norge.
  Skal selv på borgerlig konfirmasjon i Oslo 24.mai til mitt tantebarns datter.
  Så kjempelangt du er kommet på pleddet!!! Du er viljesterk og arbeidsom.
  Håper din stressende dag i dag blir bra! Her stråler solen. Skal ha med 4 ekstra gutter hjem fra skolen i dag, så i dag blir det liv her.
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Hei Pillepalle!
  Så fint det var her inne hos deg da!
  Jeg er virkelig imponert hvor god du er til å skrive norsk!! -Og hvor flink du er til å hekle!! Det ser skikkelig gøy ut! Drømmer om å hekle igjen snart jeg også, men jammen tar det tid med slik senebetennelse i tommelen. Du skjønner, tok helt av med intens hekling for en 3 mnd.siden, og jammen sitter det i fortsatt. Ordentlig kjipt! Så, med en gang du kjenner noe uvant i hånda, anbefales det å gjøre noe annet ei stund. Men, jeg ser du har greid deg fint! )
  Fortsatt lykke til med det!
  Invitasjoner ja, det var lurt...Har ei venninne som skal gifte seg til sommeren, og som ikke har sendt ut invitasjoner enda. Jammen skal jeg tipse henne!

  Ha en kjempefin dag!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 3. Hei du...
  Jepp gøy med påskepynt...visste ikke jeg likte det så godt jeg...men det gjør jeg visst...hihi..

  Så fine kort du har funnet frem til her...likte spesielt godt den nøkkelen jeg...kul gave å gi til noen som nettopp har flyttet vettu...
  Ha en fin fredag...god klem til deg fra meg=)

  SvarSlett