2009/07/30

Pillepalles "jente"rom

Her var det noen aktiviteter i mitt rom i går ettermiddag. Etter jobben fikk jeg plutselig lyst å forstsette med hyller og sånn. De stodde her i mange uker og har ventet for å bli festet på veggen. Faktisk passer rommet ikke til en kjerring på 43 år som stor fast midt i livet sitt, men det passer godt for meg og mitt aktuell indre. Kanskje må jeg ta mitt monn igjen? Så kan det ikke være rivende galt, synes jeg. Dette gammel skrivebord på venstre skulle egentlig for lengst bli kastet ut.....
Mein "Mädchen"-Zimmer....

7 kommentarer:

 1. Hei kjære søte Pillepalle :))Nå har jeg kost meg med innleggene dine og det er alltid så koselig å være her inne! Måtte fnise av din kommentar om gud som ikke var nøye nok da han skapte deg hihi!! Det føles nok sånn for de fleste av oss tror jeg ;)Og så har du vært i fantastiske Croatia ser jeg! Min datter var med venninnen sin dit for 2 år siden og kom tilbake med flotte bilder! Vi må nok komme oss nedover dit snart vi også og ikke bare kjøre bil til Danmark ;)Jenterommet ditt var så nydelig at det passer jenter i alle aldre!!
  Nydelige og velvalgte farger og det gamle skrivebordet synes jeg ser så fint ut at du burde beholde det! Mal det da vel..Hvis du ikke liker det som det er mener jeg..
  Gøyale tegninger fra norske barnehager også.
  Når man henter de små på en regnværsdag ser de like ut alle sammen og man bør ta en ekstra titt før man tar med seg noen hjem haha!!
  Nå må jeg fortsette med middagen men ha en super kveld Pillepalle! Store klemmer her fra huset ved bekken hvor vi nesten regner bort om dagen :))

  SvarSlett
 2. Hallo,
  wem gehört dieses schöne verspielte Schlafzimmer??????????
  Kann leider diesen Text nicht verstehen:o(
  Liebe Grüße und einen wunderbaren Abend wünscht dir,
  Elke.

  SvarSlett
 3. Heisan Pillepalle
  Ha, ha....vi kjerringer i førtiåra passer ALT for!!!! Synes rommet ditt er veldig koselig og med friske nydelige farveinnslag.
  Her blåser vi nesten bort og det regner ned. Nå skal jeg kroe meg i hjørnesofaen sammen med Kaspara-mannen og se på den amerikanske utgaven av " Ungkaren".
  Vi har jobbet masse i dag, for vi skal ha stor sommerfest (hvor er sommeren tro?) i morgen.
  Jeg har vært innom en rød postkasse og sendt en liten hilsen til deg i dag. Håper den kommer trygt fram.
  Ha en god kveld, Pillepalle!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. That´s the most cheerful bedroom I have seen in ages! You must wake up happy every morning. ;)

  SvarSlett
 5. Hei Pillepalle!

  Så hyggelig at du likte gryteklutene :-)
  Ha en fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 6. Gillar att du tapetserat med en massa fina papper både här och där...

  SvarSlett
 7. goodness, do i love bloggen din, yes i do. helt fantastisk den minikommoden der, wow!!

  SvarSlett