2010/10/31

FLUESOPP eller AM I CRAZY???????

Fantastisk fint høstvær i dag! Kanskje var det høstsola som lot fluesopp vokse i rommet mitt?
Nei, nei, synes, det var min egen dumhet som gjorde det. Har ikke enda laget en brøkdel av fluesopp jeg egentlig ville hekle for denne basaren jeg skrev om i det forrige innlegg og blir det allerede lei.....Det er ganske kjedelig, spør du meg. Nå skal det bli noen til, men jeg vil stoppe senest med nr. 20!
Ha en fin søndag videre!
Superlangweilig, diese Fliegenpilze zu häkeln. Mich hat schon bei einem Bruchteil der angestrebten Menge die Lust verlassen....
Ein paar mache ich noch, aber spätestens beim 20. höre ich auf. Schönen Sonntagabend!

8 kommentarer:

 1. Kjære Pillepalle
  Så flink du har vært til å hekle giftig soff! Vittig hvor populær denne "dødaren" er blitt!
  Ja, ting blir fort kjedelig når det blir masseproduksjon, og her er det jo ikke akkurat de store variasjonene på fargefronten heller. Den skal liksom være rød og hvit da.
  Jeg er nok ikke blitt frisk, men jeg kan ikke messe om sykdom på bloggen i ett kjør, hi,hi.
  Var bra en dag, og vips tilbake til hodepine, snufs og host og min fysioterapeut-niese truet meg til å ringe legen i morgen. Hun synes hosten satt så dypt, at hun mente det kunne være lungebetennelse eller bronkitt.
  Ungene er på Halloween-runde og skal kose seg hos en kamerat etterpå med godteri og film.
  Ha gode dager, Pillepalle!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Soppene var jo bare nydelige, skikkelig lekre! :)Jeg kan skjønne at du kan bli lei etter å ha lagt 20 stk! Lykke til i hvertfall, og nok en gang så var de virkelig fine!!! :D
  Ha en fin uke PiPa!! :) Klem

  SvarSlett
 3. Du er så kreativ og produktiv, Pillepalle! Hvor tar du energien fra? Har du et lurt triks, må du si i fra. :) Søte sopper - skjønner likevel at du blir lei når du skal lage så mange. Ha en fin kommende uke!

  SvarSlett
 4. Superfina små svampar! Läckert med så många!!

  SvarSlett
 5. Wow! Jeg er imponert - for en energi og utholdenhet du må ha! Soppene ble kjempesøte:-)
  Ha en fiin mandag!

  SvarSlett
 6. Hei Pillepalle,
  Du er flink og så snilt av deg å hekle sopper til et godt formål. Men forstår jo at det blir kjedelig etter en stund. Er det ikke lov å hekle noen sopper i andre farger? Skal du stå og selge de også? Jeg husker for noen år siden malte jeg glassflasker til min datters skole sin julemesse. Ble veldig lei til slutt, men fantastisk følelse etter å ha solgt alt til skolens formål. Og mange hyggelige mennesker å skravle med, hi hi.
  Ha en fin uke.
  Klem

  SvarSlett
 7. Åååå, de er så fine de fluesoppene dine!! SKuller gjerne hatt en liten koloni med dem her hos meg!! =) Kjempesøte!! Ha en koselig tirsdagskveld!! Klemmer fra M

  SvarSlett
 8. ... aber sie sind doch so süß :O)
  Dann wünsch ich noch viel Durchhaltevermögen .
  liebe Grüße
  Ursel

  SvarSlett