2009/01/14

Hvor tiden har blitt av...

Jeg har blitt inspirert av et innlegg hos Mette-Maja. Satt her litt og pønske på hvor tiden har blitt av. Guttene mine er så stor imidlertid. Eldestemannen er på utrolige 12 år nå.
Her sover han i armene mine - bare 16 dager etter fødselen. Jeg var så glad i dette antrekk med ører :) Og sååå stolt på småmusen min! 
Eldstemannen på ca. 10 måneder. Jeg vant sågar en fotokonkurranse med dette bilde :) 
Det var vanlig for han at han kikkte over barnevognen sånn. Frekk og stadig nysgjerrig etter verden rundt seg. Han har ennå blå øyne. Han er ennå frekk. Men imidlertid er det ikke alltid så morsom! Han nærmer seg pubertetsalderen.....Må ikke skrive videre, synes jeg. :)
Her er det begger gutter. Minstemannen var på ca. 8 måneder. Nå er han på 10,5 år og hans blå øyne forsvant...de har blitt grønn. Men de er likevel kjempefin, selvsagt!
Joda! Jeg har vært på 30 år når jeg har født eldstemannen. Nå er jeg på......Nei! Hvor har tiden blitt av!

4 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke ille hvor fort denne deilige tiden går....skjønne guttene dine var som små, tenket meg de er blitt to store kjekkaser nå!!! HA en fin kveld
  ps, hekleteppet ditt ser flott ut!!

  SvarSlett
 2. Hekleteppet ditt blir flott. Hvor langt har du kommet nå? Hvilken størrelse lager du? 1,40 x 2,00m er jo dynestørrele. Det blir kanskje veldig stort? Jaja, jeg for se hvor langt jeg kommer.....

  Ha en fortsatt god kveld!

  Aina Wie.

  SvarSlett
 3. Så nydelige guttene dine var da de var små, og helt sikkert nå også :) Ja, tiden går fort! Jeg ønsker meg snart søsken til Linusen min jeg...så kanskje vi får en baby i hus etterhvert. To må man være :)

  SvarSlett
 4. Hei Pillepalle
  Så herlige bilder av guttene dine og så skjønne gutter! Det bildet over vognkanten var jo spseielt flott. Skjønner at det kunne vinne en foto-konkurranse.
  Det er skremmende hvor fort tiden går!! Vi må prøve å være flinke til å nyte den!!
  Minner meg selv ofte på at småguttene mine bare er til låns for noen år. Da klemmer jeg dem ekstra masse og lenge!
  En kan være sliten i blant med småfolk i huset, men jeg tror at det er denne tiden en vil huske tilbake på som den aller fineste i livet.
  Det er herlig når guttene fremdelse kommer og vil sitte på fanget eller kommer med lapper skrevet selv; "mamma og pappa er de beste i verden".De skal jeg for alltid ta vare på.
  Så nydelig bilder du hadde lagt inn under overskriften syltetøy og blomster.
  Nå må jeg forberede morgendagens undervisning.
  Ha en fin kveld, Pillepalle!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett