2009/07/27

Sånn har det vært i Kroatia

Sibenik
Vruje på Kornat-øya
Hei på dere! Først og fremst må jeg si tusen takk for alle koselige kommentarer i det siste! Så hyggelig at dere likte denne boka jeg har vist i de førige innlegg (som var programmert).
Vi kom hjem fra en deilig 3,5 ukers ferietur til Kroatia i går kveld. Se selv! Bildene gir et biteliten inntrykk av dennen tiden. Vi koste oss masse, men det var da ikke tung :)) Været var veldig deilig i alle dager. Vil gjerne komme tilbake med noen impressioner til i de neste dagene.
Ha en kjempebra uke alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake søteste Pillepalle!! Ser ut som herlige dager i Kroatia! Er ikke vannet der nede fantastisk? Så klart og flott. Jeg er egentlig ikke så glad i å se bunnen når jeg bader, men i Kroatia gikk det helt fint. Svømte langt utover, men fikk heldigvis ikke panikk når jeg tittet ned og fikk se bunnen. Gleder meg til å høre mer om turen!

  Tusen takk for lykkeønskninger foran familieforøkelsen - det er virkelig spennende dager! Jeg er kjemperolig og i veldig god form... det er nesten litt uvirkelig at det snart skal skje.

  Ha en fin sommerkveld fine du!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 2. Wunderschön und das Wasser auf dem einen Foto mit dem Schiff ist ja richtig türkisfarben. Ach Urlaub, das ist bei uns schon lange her und momentan gar nicht machbar. Ich wünsche Dir dort einen wunderschönen Aufenthalt und viele vergnügte Stunden.

  Liebe Grüße,
  rosenresli

  SvarSlett
 3. Da ist es ja klasse....auf dem Boot das wär jetzt schön. Ich wünsche Dir auch einen schönen Urlaub.

  Herzliche Grüße
  Geraldine

  SvarSlett