2010/01/24

Hekling med garnrester

Har ofte litt garnrester liggende. Det er morsommt å hekle blomster og slike småting. Jeg pleier å gjemme disse i et glass. Av og til bruker jeg hekleblomstrene som pynt på luer eller pulsvarmer. Enkelt og effektiv! Ha en finfin uke!
Resteverwertung ;-)

20 kommentarer:

 1. Hei!

  Her var det mange fine måter å benytte restegarnet på. Liker at du legger hekleblomstene som ikke er i bruk i et glass. Det er mange måter de kan være dekorative på!

  Syns forøvrig du har en fargesterk blogg som man blir glad av å titte innom.

  Ha en fin uke du også :o)

  SvarSlett
 2. Tror jeg må gjøre en innsats og lære meg litt hekling igjen! Sånne blomster er fine til mye.

  SvarSlett
 3. Glade fargar og fin hekling :) Eg klør i fingrane etter å læra meg å hekla.
  Eg les litt på bloggar og kosar meg framføre tv skjermen i kveld - herleg!
  Håpar du har hatt ei flott helg!
  Gedigen klem frå kamille

  SvarSlett
 4. Hvor er de fine. Jeg bliver altsår nød til at lære hvordan man gør.

  Hilsen Gitte

  SvarSlett
 5. Veldig lurt å ha de på et glass! God ide! Har en haug med restegarn liggende som jeg tror jeg skal lage et teppe av.. men det tar nok litt tid å bli ferdig.. =) hehe! Ha en fin uke som kommer! Hilsen M

  SvarSlett
 6. herlige farger!!
  kjenner meg klar for våren og alle fargene som hører med...

  SvarSlett
 7. Restegarn er digg!

  Er du inne på ravelry.com?? Sjekk ut om du ikke er ;-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Det var lurt! Jeg har store mengder med garnrester som kan brukes til slikt. Takk for tipset :o)

  SvarSlett
 9. Utrolig snill er du!! Har sendt deg en mail :)

  SvarSlett
 10. Så nydelig du hekler! Liker godt lappeteppet du viste for et par innlegg siden også :) Hvilken str brukte du på heklekroken på det teppet?
  Liker bloggen din veldig godt! Masse fine farger og flotte innlegg. Det er første gangen jeg er innom deg, men jeg kommer tilbake :)
  Madeleine

  SvarSlett
 11. Hei igjen!

  Hvis du besøker <a href="http://www.attic24.typepad.com>Lucy</a> finner du flotte tutorials og mye inspirasjon.

  Kos deg:o)

  SvarSlett
 12. Härliga färger som gör en glad finns det gott om här inne också!!:) Dina virkade blommor är så fina, vilka underbara färgkombinationer!

  SvarSlett
 13. Hej!
  Du är verkligen duktig på att virka. Jag håller fortfarande på att lära mig. Började på en väska idag, en liten handväska. Men nu när jag håller på så ser det mer ut som en toffel =) Får se vad det blir tillslut...

  SvarSlett
 14. God formiddag, kjære Pillepalle!
  Håper du har det litt vamrere i Tyskland. Her er det minus 13 grader og man hutrer litt, når man kommer på utsiden av døra.
  Så herlig med hekla små blomster i glade farver på glass! Slike hekla blomster er så utrolig fin dekor, synes jeg! Må lære meg å hekle slike!
  Det ble superfint med blomster på pulsvarmerene.
  Så hyggelig at snart din nære og gode venninne snart setter kursen mot Tyskland igjen!
  Slike tøfler du har laget er lune og koselige. Fikk et lignende par av en søt eldre dame som vasket på hotellet vi bodde på i Bulgaria sommeren for et par år sien. De var i rosa med søte broderte blomster på. Tror hun hadde sett jeg hadde noen lyserosa sommerklær. Ble helt rørt.
  Ja, jeg er liksom i den andre enden av skalaen på skostørrelse. Mesteparten av mitt voksne liv har jeg brukt 36 i skostørrelse. Etter jeg fikk barn ( så merkelig) hender det at jeg må opp i 37 i størrelse.
  Ha en glad dag, Kjære Pillepalle!
  Mange klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 15. Hei kjære Pillepalle.
  Kikket innom bloggen din, for å se at du har to nye inlegg! :D Lekre farger, får en god vårfølelse. Så søtt at barna dine liker vikinger hehe.

  Hilsner fra Liten og stor

  SvarSlett
 16. Ja blomster er herlige!Og ugler er så koslige, vet du i går var det en som fløy over meg når jeg var ute på en kveldstur. :) Kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig med teppet mitt slik at jeg kan begynne med litt glad farger, slik som deg! Er snart ferdig med fire garnnøster, så er det bare fem igjen :p

  Ha en fin kveld :D

  SvarSlett
 17. Hei,

  Jeg er inne å sniker på bloggen din via Annicken's en liten og en stor blogg :) Har tatt meg friheten til å snike litt flere ganger den siste uken. Nå følte jeg at jeg måtte legge igjen en kommentar å fortelle deg at du har en veldig kreativ og morsom blogg! Jeg kommer til å følge deg fremmover også :)

  //Kristin

  SvarSlett