2010/09/06

TAAADAAA! Nå har det skjedd!

For noen år siden har eg fått kjøpt dette kjøkkenskapet. Først var det brun, men etter en liten stund har jeg bestemmt meg å gi det litt lysere farge. Riktignok var jeg ikke så modig å strøke skapet i sitt helhet.
For to uker siden var jeg plutselig litt modigere. Underdelen ble lysgrå, men jeg var ikke så fornøyd med denne jobben.
I forrige uke, da Pillepallemannen var i Kroatia igjen, kom det plutselig med makt: Jeg var modig, modig, modig og har malet hele skapet. Ikke bare det, jeg har også fjernet de dårlige glassdører p.v. og p.h. 
Ferdig!!! Glass ble erstatt med fluegitter, det var rimelig og helt enkelt. Kjempefornøyd!
Ein langwieriger Prozess in Einzelschritten: Renovierung meines alten Küchenschranks. Endlich habe ich mich richtig rangetraut!

10 kommentarer:

 1. så fantastisk :) litt av en jobb og for et herlig resultat :)

  SvarSlett
 2. ...traumhaft schön....

  liebe Grüße
  agnes

  SvarSlett
 3. Så bra at du ble modig! Det ble kjempelekkert! :)
  Så flink du er da.
  Jeg håper du har hatt en fin helg, og jeg ønsker deg nå en fin uke :D
  Klem

  SvarSlett
 4. Der Schrank sieht traumhaft schön aus!!! Zum Glück hast dich getraut, den ganzen Kasten zu streichen - der Mut und die Arbeit haben sich wirklich gelohnt!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 5. Skal si det lønte seg å være modig :) Skapet ble jo kjempeflott!! Har et lignende skap som også trenger å males, men jeg har ikke orket å tenke på å begynne en gang...men en vakker dag så ;-))

  Ha en fin mandagskveld.

  SvarSlett
 6. Vad fin skåpet blev! Jättefint med flugnätet i dörrarna...

  SvarSlett
 7. Så flott, jeg har brukt hønsenetting i renovering av skap...syns det ble tøft. Nå skulle du ha vært her på Helgelandskysten....det er så fantastisk vakkert med strålende sol....ha en herlig dag...klem

  SvarSlett
 8. Så fin det ble! Imponert :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk :D Jeg har litt hekle dilla for tiden jeg, men jeg skjønner at du vil tvi holde på sommeren litt til. Her er allerede høsten kommet, med kalde dager. Visste du forresten at Norge har hatt sin kaldeste sommer på 10 år? hehe.
  Joda det går veldig fint på skolen, selv om det er litt mye så trives jeg godt.
  Og hvordan er det med deg på jobb?
  Klem :D

  SvarSlett
 10. Hei, så fin blogg du har, jeg legger meg til som følger;-) Skapet ble jo nydelig. Jeg har selv nylig begynt å blogge etter laaang inspirasjon fra blogger der ute på nettet, kikk gjerne inn til meg om du har lyst, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad;-))) Skal bli spennende å følge bloggen din videre. Wilhelmine

  SvarSlett