2010/09/29

Nytt fra....

....stadshem.se
Herlige boliger
....yndlingsblad
......bokhylla
Fin bok om hvit interiør
Neue Inspirationen von stadshem.se, meiner Lieblingszeitschrift und einem neuen Buch.

9 kommentarer:

 1. ich liebe diese zeitschrift...die haben immer gute ideen, die man auch im eigenen heim selber nachmachen kann...

  SvarSlett
 2. herlig inspirasjon!
  du, for en herlig og fargerik blogg du har!
  kommer gjerne tilbake

  klem beate

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Så mange herlige bilder. Masse inspirasjon å hente her.
  Godt åha et yndlingsblad å lese i. Mitt e rom123:)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Hei på deg Pillepalle. Det er Minmill som er på et lite kveldsbesøk på bloggen din nå. Jeg har vært litt av og på med bloggingen, men nå skal jeg ta det igjen til gangs. Så mange fine bilder du har lagt ut. Lekre leiligheter og rom som man blir totalt forelsket i. Håper du har det fint! Det har jeg. Kjenner jeg er litt sliten for tiden, mye å gjøre på jobb og i fritiden. Men bortsett fra det er alt ok. Det er deilig med høst kjenner jeg. Her har trærne begynt å bli gule i bladene og lufta er kald. Heldigvis har vi varmen på i huset. Skal sette meg ned senere i kveld med en kopp varm suppe.

  Stor bloggklem fra Minmill

  SvarSlett
 5. Heisann Pillepalle :))Herlighet så mange fine bilder du har lagt ut! Denne sieden var ny for meg, men jeg har notert meg adressen en gang for alle her. For SÅ mange fristende bosteder har jeg ikke sett hos andre meglere. Ser at du hadde en nydelig tur til Maastricht! Ser ut til å være en masse fine butikker i det området.
  Det må jeg huske på når vi skal legge ferieplaner til neste år. Gratulerer med nytt utseende på bloggen forresten. Så flott det ble! Moro å fornye seg litt innimellom. Jeg kjøpte nytt fotoapparat i sommer, og det betyr at jeg kan gjøre bildene på blogspot ekstra store. Så du har helt rett i din observasjon :)) Dessuten har jeg dilla på å lage collager. Koser meg mens jeg holder på. blir litt som å sitte med et puslespill :))
  Ha en fin dag i morgen Pillepalle! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Hei Pillepalle!
  Så mange fine leiligheter du viser oss, blir helt matt. Og dette fine interiørbladet skulle jeg gjerne ha hatt. Må huske å spørre min tyske venninne om det neste gang hun er i hjemme hos sin mor.
  Og så elsker jeg alle disse fargerike bildene i innlegget nedenfor. Jeg har også heklet en sånn fugl, men husker ikke hvor jeg fant oppskriften. Husker du det?
  Ha en fin helg.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 7. Hei PiPa :)
  Kikk innom bloggen min og få en liten overraskelse :D
  Ha en fin helg snart ! :)
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 8. Herlige bilder, må klikke meg inn på den adressen Bloggen din er blitt kjempefin.....love alle de fine bildene dine. Nå drar vi ut på hytta, håper du også får en kjempefin helg du gode.....klem fra meg

  SvarSlett