2010/01/22

Vårlige farger

Hyasinther pleier ikke å leve i alle evigheter så måtte jeg hoppe for å kjøpe nye i går (helt i bakgrunn). Kunne også ikke la bli stående disse fine Primulaene. Synes, de matcher godt til både levende lys og heklete putetrekk (som er ennå ikke helt ferdig..) på sittebenken. Slike små forandringer varmer mens man venter på de større man egentlig ønsker seg. 
Vil gjerne si at jeg ble veldig rørt da jeg fikk så mye fine, koselige kommentarer i det siste. Dere kan ikke forestille dere hvor stor pris jeg setter på deres koselig besøk her inne. Tusen takk, kjære bloggvenniner! Ha en glad helg der ute! Klem fra
Die verblühten Hyazinthen machten Platz für neue (ganz klein, ganz hinten zu sehen). An dem Primelchen konnte ich auch nicht vorbei gehen. Es sind die kleinen Veränderungen, die zwischendurch Freude machen, oder? Herzlichen Dank auch für die vielen netten Kommentare in der letzten Zeit. Darüber freue ich mich immer sehr! Habt ein schönes Wochenende! LG 

13 kommentarer:

 1. Skal bli godt me vår snart. Kjekt med litt vårblomar og friske fargar.

  SvarSlett
 2. Så stilig det var med heklede putetrekk! Fine farger og sikkert deilig å sitte på!

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder...forelsket meg i de fargerike putetrekkene dine :) Jeg har fylt på med litt rosatoner her hjemme jeg også - det minner sånn om vår.

  Ha en riktig fin helg.

  SvarSlett
 4. Stilig! Du er nok mye flinkere enn meg til å bruke farger... Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Liebe Pillepalle,

  Deine bunten Grannys gefallen mir immer sehr.
  Zu gerne würde ich mit Dir mal einen Flohmarkt bei Dir besuchen, da findet man bestimmt tolle Sachen. Die Melitta-Teile sind bei uns richtig teuer, auf dem Flohmarkt seltens zu finden und im Internet zwar öfter, aber eben recht kostspielig.
  Bin auch ganz verliebt in meinen Brotkasten - da hatte ich ein Riesenglück und er war auch ein absolutes Schnäppchen.

  Viele ganz liebe Grüße,
  Tanja

  SvarSlett
 6. Hej!
  Härliga våriga färger på dynorna.

  SvarSlett
 7. Eg blir hoppande glad av å sjå dei lekre fargane du tryllar til et aldeles nydelig putetrekk.
  Tusen takk for award - jobbar med saken.
  Nå har skuldrene mine senka seg og her i huset. Eg nyt helg etter ein hektisk dag med flytting av ungar og møbler til flunkande ny barnehage. Gler meg til me kjem i skikkelig orden der.
  Har forresten sendt deg ein mail.
  Ha ei glad og inspirerande helg!
  Klem frå kamille

  SvarSlett
 8. Herlige heklerier!! skjønne farger.. det går mot vår;-)

  SvarSlett
 9. Hei kjære Pillepalle!

  Så fantastisk, flotte farger du har i hekleriene dine:D Blir rett og slett hoppende glad av å se på dem:D Det oser vår og glede av dem! Tusen takk for utfordring, den skal jeg kaste meg over iløpet av helgen! Og takk for fine ord, du er alltid så snill og god:)

  Så deilig med friske blomster i huset. Det lyser opp og gjør det trivelig.

  I dag har jeg hatt besøk av et tv-team fra Noge Rundt. Og jeg har snakket om deg! Mathea hadde nemlig på seg tøflene hun fikk av deg til jul, og jeg fortalte at de var fra en bloggvenninne i Tyskland. Håper det kommer med på tv:) Da skal jeg i såfall sende deg klippet:)

  Nå har vi en rolig og avslappende kveld i sofaen. Deilig å slappe av når formen ikke er helt på topp. Er du frisk og rask igjen? Håper det!

  Gode klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 10. Hej med dig søde Pillepalle!
  Wow nogle dejlige forårsagtige billeder!!
  DE pudebetræk er noget af det fineste og sammen med det pink lys og blomsterne i samme farve ser de så friske ud.
  Du er forresten "skyld" i at jeg er blevet bidt af en gal hæklepind :-)) Har haft gang i nogle hækleprojekter, som endnu ikke er helt færdige, men når de bliver det kommer de på billeder.

  Iøvrigt: Jeg har spekuleret over hvad de skønne svampe på billedet i din header bruges til. De er fantastiske og minder mig om, at jeg for nogle uger siden så et sæt svampe a la dine, og når man trykkede på toppen, så tændtes et lys i den, sådan en slags vågelys til børnenes værelse. Åhh jeg må løbe og købe, hvordan kunne jeg lade dem stå??
  Rigtig god weekend!
  Mange knus Mette

  SvarSlett
 11. hei:)
  så friske farger, blir kjempe inspirert til å gjøre det litt vårslig hjemme, men tror det får vente da det er en meter snø utenfor.
  ha en fin dag, and keep up the good work :D

  SvarSlett
 12. Du fikk meg til å tenke at det er jo faktisk ikke så lenge til våren. takk for det. mmm det skal bli deilig. fine bilder av fine farger. ha en fiin lørdag.

  SvarSlett
 13. Schön sehen sie aus, deine Frühlingsboten! Ich besuche deine fröhlich bunte Seite immer so gerne!! Obwohl ich selber eigentlich am liebsten weiss mag, schleicht sich bei mir auch immer öfters etwas Buntes ein...
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett