2010/01/09

Kaspara-skjerf goes brikke :)

Har fått et kjempeflott skjerf fra søteste Kaspara for en liten stund. Men dette skjerfet er ikke bare et skerf, men kan også brukes som brikke på kjøkkenskapet mitt. For et multifunktionalt skjerf :)) Passer det ikke godt sammen med dette søtt Kaspara-hjerte? Her snøer det som vanvittig. Ha en koselig helg alle sammen! Klemmer fra
Aus diesem wunderbaren Kaspara-Schal wird, ruck-zuck, auch mal ein Deckchen für den Küchenschrank. Schönes Wochenende aus dem Schneechaos!

3 kommentarer:

 1. Hei på deg kjære Pillepalle. Så herlig at det snør hos dere. Jeg elske både vinter og snø og kuldegrader, iallefall så lenge det er godt og varmt inne. Og ute er det jo bare å kle seg godt. Sjøen hos oss har tykk is, og i morgen har jeg lyst til å ta på skøytene og dra på tur med min lille M.

  Det ble stilig med Kaspara skjerfet som løper. Det er jo en god ide og bruke det sånn også. Kaspara lager jo de nydeligste ting og er en ivrig syerske.

  Jotunheim boka fikk jeg av en venninne til jul. Hun mente at det er en sånn bok man ikke kjøper selv, og det er jeg helt enig i. Men jeg er kjempeglad for boken, og meningen er at meg og min venninne skal gå mange turer i Jotunheimen i framtiden. Jeg har ikke vært på tur der før, men planen til sommeren er å gå Besseggen. Regner med at du har gjort det???

  Nå har meg og min lille M kommet hjem fra bursdag. Hun sitter å ser barne tv, og etterpå blir det pizza og enda mer tv-titting. Det er så deilig å være hjemme alene med ett barn, skikkelig rolig og koselig.

  En stor vinter klem til deg fra meg, Minmill.

  SvarSlett
 2. Flott med gjennstander som kan være til flerbruk. Det ble jo vakkert med Kaspara som løper også og passet med hjertet:)
  Jeg har lagt en kreativ award til deg i bloggen min, bruk den hvis du vil.
  Ønsker deg en god søndag:)

  SvarSlett
 3. Wunderschön, dein Herz und der Schal! Ich liebe solche Spitzendeckchen... Bei uns steht dieselbe Brotbox - nur in crèmeweiss ;-)
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett