2010/01/07

Mot lysere dager

Julen ble kastet ut hos oss i går. Det var massevis pynt som har flyttet tilbake i julekistene. Bare denne grenen få lov å bli stå for en liten stund. Den kunne jeg enda ikke "rydde av veien". Med to fine hyasinter og noen sarte farger ser jeg frem mot lysere dager. I hvert henseende....
Weihnachten ist rausgekehrt bis auf den roten Zweig, den ich nicht wegwerfen konnte. Nun hoffe ich mit zarten Farben auf (in jeder Hinsicht) hellere Tage.

11 kommentarer:

 1. Hej!

  Hvor ser det fint og hyggeligt ud. Er vild med dit hovedbillede men alle de skønne ting lækre farver.

  Kh Kristin

  SvarSlett
 2. Virkelig cool billeder. De er virkelig flotte.

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder og farger. Tankene mine vandrer mot våren :-)

  SvarSlett
 4. Vilka härliga bilder! Jag samlar på flaskor från Arizona och just den varianten har jag inte. Den är så vacker! Fint att kombinera med hyacinter i den vita lådan.

  Din nya header är jättefin!

  SvarSlett
 5. for en knall fin kvast med røde bær. kjempe fine bilder, her har jeg også akkuratt pakket bort julen.

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder - en fornemmelse av vår i dem. Likte veldig godt den grenen med røde bær som fikk bli stående :)
  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 7. Jag tycker att det är så härligt med ljusare dagar. Vackra bilder!
  och din nya header är så fin (kul att se en bricka som jag känner igen=)

  SvarSlett
 8. God morgen Pillepalle!

  Nå sitter jeg med Mathea på fanget og har akkurat kost meg med frokost og en tekopp (sistnevnte uten Mathea på fanget selvfølgelig). Vi ble så glade av disse flotte, vårlige bildene! Vi er klare for vår! Men det er absolutt ingenting som minner om vår her i landet. Det er bitende kaldt, og både voksne og barn har ligget med ulltepper over dynene her i huset. Hvordan er formen? Håper virkelig du møterhelgen med en friskere kropp. Det er kjedelig å være syk, men det ser jo ut til at du har fått tiden til å gå med strikking og saueskinnskos:)

  God bedring og en riktig god helg til deg kjære venn! Nå skal Mathea ta på seg Pillepalle-tøflene sine (som er såååå fine):)

  Klemmer fra oss

  SvarSlett
 9. Gjett om jeg gleder meg til LYSERE DAGER. Men her er det mye snø fortiden og det hjelper faktisk ganske mye. I morgen skal julen ut av mitt hjem, håper å bli litt inspirert til litt ny tenking interiørmessig:)

  SvarSlett
 10. er det ikke herlig å få ryddet bort julen ja? :) jeg hadde den samme greinen som deg, så den fikk stå litt lengre enn den andre julepynten, men nå er den borte og jeg er klar for våren :D

  SvarSlett