2010/01/23

Lommetøfler

Ble ferdig med mitt første par lommetøfler i går. Må innrømme jeg er ikhe helt fornøyd, men ...okay! Måtte forstørre oppskriften litt da jeg ha skostørrelse 41. Det første forsøk var dessvere for liten. Har brukt strømpegarn jeg hadde liggende her. Det var gøy å lage tøflene og helt enkelt. Ha en fin lørdag videre!
Mein erstes Paar "Lommetøfler", ich glaube, das heißt Taschen-Pantoffeln. Warum, weiß ich eigentlich nicht so genau, vielleicht, weil die Dinger im nicht angezogenen Zustand so aussehen, wie eine kleine Tasche. Oder weil man sie bequem in die Tasche stecken und mitnehmen kann? naja, jedenfalls war es lustig, die Dinger so fix zu stricken. Schönen Samstag weiterhin!

12 kommentarer:

 1. God lørdag! Du er så utrolig produktiv Pillepalle! Jeg skulle ønske jeg hadde slik energi og overskudd, så gøy å holde på med slike ting! Tuuuusen takk for award og utfordring. Som du ser var jeg litt feig og sendte den videre til alle som ville. Blir slik noen ganger... Jeg og Lille Glede har vært på aketur og nå sover hun i vogna mens jeg får litt alenetid med bloggingen. Herlig. Ha en strålende lørdag.

  SvarSlett
 2. Uhh, de er lækre!! Det må være så skønt bare at kunne lave alle de fine ting du laver -og dejligt at have et par så fine tøfler i denne kulde :-)
  Tak for svar om porcelænssvampene, de pynter så fint ved dine Ricekrus.
  Rigtig god lørdag!
  Knus Mette

  SvarSlett
 3. Stilig!
  Har strikket mange par i vinter jeg også. Så flotte å ha som gaver .-). Og superdeilig å ha på bena!

  Klem

  SvarSlett
 4. De var jo knas daaa!! Fin farge, og gøy med et slikt "mellomrom" midt oppå bena :-)

  SvarSlett
 5. Ich glaube die heißen so, weil man die einfach mitnimmt und so immer Hausschuhe dabei hat.
  Ich finde deine Lommetøfler sooo schön farbenfroh, dass gefällt mir sehr gut!!
  Wünsche dir einen schönen Abend, LG Polly

  SvarSlett
 6. Hvor er de fine. Og helt vildt dejlige farver. Bare det var mig der kunne..

  kh Gitte

  SvarSlett
 7. SÅ sköna och fina de ser ut!

  SvarSlett
 8. Hærlige fargerike lommetøfler. Lommetøfler står på listen av hva jeg MÅ prøve å strikke.
  Fikk et par til jul som jeg bruker flittig:)

  SvarSlett
 9. så lekre :D har aldri sett sånne tøfler før, kjempekule :D

  SvarSlett
 10. Hei Pillepalle!
  Jeg har fulgt litt med på bloggen din i det siste. Jeg blir så inspirert av alle de fine mønstrene og fargene, og alt det fine du lager. Disse lommetøflene ble veldig fine! På juleavslutningen i korpset til min datter, vant hun et par slike tøfler i utloddningen. Vi lurte veldig lenge på hva det var hun hadde vunnet, for når de er brettet sammen ser de jo ut som små vesker. Så hun og lillesøster brukte de som små vesker til dukkene sine lenge lenge før en venn på besøk fortalte at de var lommetøfler. Da måtte vi le. Nå er de flittig brukt til sitt egentlige formål.

  Ha en kjempefin uke!

  Hilsen
  Sølvi

  SvarSlett
 11. Vilka härliga tofflor och andra fine heklerier du gjort!!! Har ju också börjat virka och får eldrig nog av det - har fortfarande massor kvar att göra :)))

  Kram Lycke

  SvarSlett