2010/01/28

Jomar reiser mot "Nord"

(Bilder fra her )
Det er dessverre ikke så ofte at vi har sjansen å se norske filmer på kino, vi i Tyskland. 
F.e. har jeg aldri fått se "Jeg, Dina" etter Wassmos herlige trilogien. Men heldigvis kom denne filmen "Nord" ut for tre uker siden. Jeg var på kino i førrige uke for å se hva hovedpersonen Jomar tøyser. Han tøyser mye, spør du meg. Men han gjører det på en så utrolig morsom og litt melankolisk måte! Jeg likte både denne filmen og denne karen Jomar oveldig godt! 
Kann den Film nur empfehlen! Lustig, melancholisch, skurril. 

5 kommentarer:

 1. God kveld! Den filmen har jeg ikke hørt om - men liker skuespilleren veldig godt. ;) Får se den på DVD, er jo aldri på kino mer.

  SvarSlett
 2. Så vittig at du har sett nettopp den! Deler av filmen er fra mitt hjemsted, faktisk. Jeg synes også den er ganske morsom, dog på en sær måte, og naturen påvirker i ganske stor grad stemningen i filmen. Jeg anbefaler deg å se Upperdog om du får muligheten og ikke har sett den. Det er en norsk film som jeg likte veldig godt. Den er dog i en annen sjanger...

  Ha en fin helg :o) Kanskje det blir noen fler filmer/kino?!

  SvarSlett
 3. Tack för din goa kommentar hos mig! Ja, vasen är fin - Lagerhaus fann jag den på och hoppas de får in mer liknande :) Den filmen tror jag att jag också skulle gilla! Måste nog se om den finns här med!!!
  Härlig helg önskar jag dig och de dina...

  Kram Lycke

  SvarSlett
 4. Hej!
  Första gången jag lämnar en liten hälsning, har följt dig länge och är djupt imponerad av dina norska kunskaper. Läser språket gör jag men jag kan inte skriva det.
  Tänkte på att du ville se Jag, Dina. Den finns på DVD, åtminstone fanns den för några år sedan. Jag gissar att du förstår vad de säger utan text, för vad jag minns var den inte textad på tyska.
  Hälsningar från en mycket snöig huvudstad i Sverige.

  SvarSlett
 5. Hei og hopp Pillepalle!

  Så fint at du har kost deg med film:) Har ikke sett den selv ennå, så det var fint med en anmeldelse av filmen;) Er bare innom for å ønske deg en flott helg!

  Slpp av med dine kjære og nyt dagene!

  Klemmer fra oss

  SvarSlett