2010/01/01

Nytt år, nye saueskinn

Først og fremst vil jeg gjerne ønske deg alt godt i det nye året. Velkommen in  2010.
Har tok med en liten tur til IKEA i går ettermiddag. Som du kan forstille deg var det ikke så mye folk på bena. Det var bare en biteliten tur da jeg visste akkurat hva jeg ville kjøpe. Dessuten er jeg litt syk og hadde derfor ikke så mye lyst å forlenge denne saken. Jeg kjøpte to saueskinn som jeg var en gave fra moren min. Hun pleier å gi meg penger for noen som jeg ønsker meg. Deilig å sitte på skinnene og har det varmt :))
Ha en fin nyttårshelg videre!
Ich wünsche allen ein frohes neues Jahr! Gestern nachmittag kaufte ich noch schnell zwei Schaffelle bei IKEA, um das Weihnachtsgeld von meiner Mutter gut anzulegen :) Es sitzt sich superwarm auf den Fellen!

10 kommentarer:

 1. Kære Pillepalle!
  Allerførst: Tusind tak for det fine julekort :-) Er netop kommet hjem fra juleferie, og på entrégulvet lå det og ventede på mig. Jeg blev så utrolig glad. Tænk engang, vi to kender ikke hinanden "live" og her bruger du tid og energi på at skrive til mig. Det er sådan noget der virkelig varmer om hjertet, og får en til at tro på at verden er et godt sted at være!

  Jeg håber at du og din familie har haft en dejlig jul og et godt nytår - trods sygdom igen?
  Og sikken fin og farverig header du har fået lavet. Den er meget indbydende!

  Med håb om et fint 2010! Mange hilsner Mette

  SvarSlett
 2. Hei til deg:)De har absolutt fine saueskinn på Ikea, jeg har faktisk lyst til å kjøpe et par selv, men der synes saubondemannen min det går får langt.. Vi har jo en del saueskinn hjemme , men jeg synes de blir litt får rufsete og passer best til pynt, mens de fra Ikea er mer brukervennelig. Ønsker deg en veldig Godt nytt år og takker for at jeg møtte deg i bloggverden i 2009, gleder meg til nye fine innlegg fra deg i 2010:) Ønsker deg samtidig god bedring og håper formen snart blir flotting igjen:)

  SvarSlett
 3. Et riktig godt nytt år til deg og familien!! Så koselige bilder,saueskinn er et "must":)
  klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Godt nytt år!!! Håper det blir et år fylt med masse gøy! M

  SvarSlett
 5. Godt nyttår, Pillepalle! Du verden, så flott, ny header du har fått. Herlig med saueskinn. Jeg tok en kaffe på trappa sittende på et saueskinn her om dagen. Godt og varmt, både skinnet og kaffen. ;)

  SvarSlett
 6. 'saueskinn' war ein neues Wort für mich - zum Glück übersetzt du noch ins Deutsche ;-) (obwohl ich immer erst versuche alles auf norwegisch zu verstehen...) Schön, sind sie deine Schafffelle und vor allem soo kuschelig warm und weich.
  Ich wünsche dir ein wundervolles neues Jahr und gute Besserung!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 7. Hei kjære deg!

  GODT NYTTÅR!
  Ser ut som du har hatt ei fin jul. Mange flotte gåver :)
  Saueskinn er kjempe herleg!
  Stor klem frå kamille

  SvarSlett
 8. Takk for Amsterdam lenken. Kjekt å få litt tips frå andre om kva som er bra!

  SvarSlett
 9. Så fint sauseskinn - og ikke minst heklet trekk til krakk og pute ;)

  SvarSlett