2010/02/19

Utfordring: "Mine 5 beste loppis/brukt kupp"

Har fått en koselig utfordring av både søte Sølvi i bloggen En støvel og en sko og søte Christine i bloggen Gun hipp, swollen lipp ! Tusen takk, det er morsomt å være med! Jeg skal liste opp mine 5 beste loppis/brukt kupp. Men hvordan skal jeg nevne bare 5? Ikke så lett, jenter! Så har jeg bestemmt meg å la bestemme magen min :)) Og magen min (eller hjertet mitt) sa:
Denne supersøte porsellenhunden fant jeg på et loppemarked i Belgia i fjor.  Bambien p.v.og fiskeknaggene oppe er også loppis, men den skal jeg jo ikke snakke om :-)
Vinkassen fant jeg på en søppelhaug i byen. Egentlig fant jeg to, den andre står i kjøkkenet. Krakken p.h. tok jeg med etter oppussingen av jobbkontor, men den skal jeg jo ikke snakke om ;-)
Mitt kjøkkensskap! Ikke verdens fineste, men jeg er glad i det! Skapet var et rimelig bruktfunn på eBay. V.s.g og legg ikke merke til dette kaoshjørnet p.h.! Legg ikke merke til loppis-kannene p.h. på skapet, disse skal jeg jo ikke snakke om ;-)
Min blå lampe fant jeg også på et loppemarkedet i Belgia! Ikke Luxo, men lignende, synes jeg. Skrivebordet er loppis også, men ...... ;-)
Min aller beste gule kanne (oppe), verdens flotteste loppisfunn (1 Euro)! Mestparten av porsellenkannene og bollene mine er loppis/bruktkupp.
Vil gjerne gi denne utfordringen videre til de nydelige bloggere
Håper dere få en kjempeglad helg alle sammen!
Sølvi und Christine haben mich aufgefordert, meine 5 besten Flohmarkt- bzw. Gebrauchtfunde zu zeigen. Gar nicht so leicht, der Bauch musste entscheiden. Porzellanhund, Weinkiste, Küchenschrank, Lampe und gelbe Teekanne. Weil es so schwer war, habe ich noch ein paar andere Funde mit auf die Bilder geschmuggelt :)) Schönes WE an alle!

18 kommentarer:

 1. Hei der:)
  Så mange gøye ting, likte lampen din super godt:)
  Morro å se utfordringen "min" vandre rundt i blogg verdenen*s*
  Koselig at den sko an hos folk*s*

  Ønsker deg en super herlig dag.

  SvarSlett
 2. Mange fine kupp du har skaffet deg! Det liker jeg!
  Takker for utfordringen forresten og jeg har tatt den ;) og sendt den videre selvfølgelig.
  Ha en fin dag kjære deg :D

  SvarSlett
 3. Liebe Pillepalle,

  definitiv der wunderbare Küchenschrank - der ist Dein tollster Flohmarktfund! Aber auch Deine Melitta-Kannen - Du weißt ja, daß ich sie toll finde - sind klasse Flohmarktfunde.

  Ganz liebe Grüße,
  Tanja

  SvarSlett
 4. Så mye herlig :-) Elsker loppiskjøp.. er liksom ekstra tilfredstillende å kjøpe noe med sjel .-)

  Ha en god helg .-) klemmer

  SvarSlett
 5. Hei Pillepalle
  Du er utrolig god til å gjøre flotte bruktkupp!
  Og så likte jeg jo veldig godt å se at det var en boks med Crème de Marrons/Crème de Châtaigne (eller kastanjekrem på godt norsk) på det nederste bildet:-) Den er super god, særlig med Framage Blanc
  Ha en koselig fredagskveld, hilsen Kastanjedamen

  SvarSlett
 6. Herrliche Fundstücke! Ich weiss gar nicht, was mir am besten gefällt. Gebrauchte Dinge versprühen einfach einen besonderen Charme!
  Liebe Grüsse und ein schönes Wochenende,
  Doris

  SvarSlett
 7. Hei, wow så fine farger du hekler av.
  Og du å du så fine funn du har gjort...likte de du ikke skulle snakke om også..hihi...
  SÅ hyggelig av din mor å gi deg noe...min mamma har alltid med en overraskelse eller to når hun kommer på besøk..og det gjør hun i morgen...Gleeeder meg...hihi...Det er jo så lenge siden jul=)
  Ha en fin helg.
  klem
  Dropsa

  SvarSlett
 8. Hej Pillepalle!
  Herlig post! Du har så mange dejlige ting i skønne farver. Køkkenskabet er intet mindre end fantastisk! Det er kanden, lampen, porcelænshunden og kassen også, haha. Jeg flytter gerne ind med det samme :-)
  Ha' en rigtig dejlig weekend -og tak for udfordringen.
  Knus Mette

  SvarSlett
 9. Utrolig flotte bilder med masse fargeinspirasjon.Kjempeflott blogg, ha en nydelig helg

  SvarSlett
 10. stilige loppefunn:) Digger den blå lampen!!
  takk fo hyggelig kommentar i bloggen min:)

  SvarSlett
 11. Hei Pillepalle. Ååå det var så koselig å ta seg en tur innom deg igjen. SÅÅÅ lenge siden jeg har vært på bloggbesøk eller i det i hele tatt blogget. Derfor så koselig å lese kommentaren fra deg inn til meg:)Nå er det søndagsmorgen, stemningen er rolig og jeg nyter blogginspirasjon. GLEDER MEG TIL LOPPEMARKEDSESONGEN STARTER!! Ser at du har mange gode funn gjennom din loppiskarriere:) Nå ble jeg inspirert til å tenke litt interiør igjen- lenge lenge siden sist- ( men har ryddet ut jula altså:) ) Ha en deilig søndag - her går det mot vinterfeire- gleder meg til å bruke tid på strikking :):)

  SvarSlett
 12. så kjekt at du tok utfordringen :D skjønner godt at det var vanskelig å velge bare 5 ting når du har så mye fint :D var ikke så lett her heller :D elsker den lille krakken din :D

  SvarSlett
 13. Så mange fine funn - både de du skriver om og de du ikke skriver om :) Inspirerende blogg!

  SvarSlett
 14. En massa fina fynd! Kul utmaning. Och så roligt att se en bricka som känner igen där bakom fina kannan...

  SvarSlett
 15. Takk :D
  Det er jo bare å begynne å drikke cognac det;) tror det har vært en flaske inni der :D

  SvarSlett
 16. Hihi, ja, visst var det svårt att bestämma sig för bara 5!!!!!!
  Fick också utmaningen av Sölvi och har precis lagt ut den på bloggen - men smög visst med nån grej jag med, hehe!!!
  Gillade tekannan så gott och allt annat också för den delen - tänk att det mesta i ens hus är loppis ?!? :DDDD

  Måndagskramar Lycke

  SvarSlett
 17. Så mange fine ting du har fått tak i! Liker særlig alt du viser som du egentlig ikke skulle vise;) Mulig jeg lar meg inspirere av denne utfordringen!

  Jeg leser deg alltid - men har ikke vært så flink på å kommentere i det siste. Og tysken min er så rusten nå, men det er egentlig et mål å kommentere auf Deutsch hier;)

  Bis bald, lg Annikken:)

  SvarSlett
 18. Hei Pillepalle!

  Så mange fine ting du valgte å vise frem! Likte spesielt godt den gule kannen, men alt det andre også. Jeg måtte virkelig le, av alle de andre loppifunnene dine også. Så flott at du 'jukset' litt for da fikk vi sett flere ting, jippi!!!

  Jeg like veldig gødt å se alt det fine du hekler også, det inspirerer meg, og nå fikk jeg lyst til å hekle et sånt trekk som du har til en rund krakk på vaskerommet. Hvor mange staver øker du med, og hvor ofte? Jeg heklet nylig en pute som jeg har blogget litt om, men da økte jeg for mye slik at puten ble litt vel rynkete.

  Ha en fortsatt fin uke.

  Klem fra Sølvi

  SvarSlett