2010/02/12

Fastelavn - Karnevalsdager

Her hos oss i Rhinlandet er det vanlig å feire fastelavn (kalles Fastelovend eller Karneval eller Fastnacht her) på en mer entusiastisk måte. Folk pleier å forkle seg og det er masse spøk og moro rundt oss. Mange pleier også å drikke litt (..) for mye :) 
Jeg var også med på et karnevalskalas i går kveld. Det liker jeg egentlig ikke sååå mye, men ville ikke bli en gledesdreper. 1-2-3  var jeg ferdig med en super-rimelig forkledning. Fant alt i skapet mitt. Her ser du (deler av) Pillepalle som lille havfrue. Kom hjem ikke før kl. 02.00 i morges.....Du må få vite at det var verdens beste vennine som har ønsket seg dette kalas med hele sin gjeng. Da måtte jeg selvfølgelig bli med!
War gestern auf einer Karnevalssitzung. Ich mag keine gekauften Kostüme und nehme immer nur das, was der Schrank hergibt. Gestern wurde also eine Art Meerjungfrau aus mir.
Hadde lyst å invitere noen venniner i dag. Vi hadde kaffe/kake dvs. nystekte vafler og Berliner boller i forskjellige variasjoner. Deilig. 
Ein paar Bilder von heute Nachmittag. Kleiner Karnevalskaffee mit Freundinnen.

11 kommentarer:

 1. Det var dog den fineste havfrue :-) jeg er ret vild med din søhest. Lyder som om det var en god fastelavnsfest
  Så lækre kager!! Uhm!
  Knus Mette

  SvarSlett
 2. Å!! Karneval og kaffeselskap! Jeg vil bli med! Er underernært på slik ting for tiden. :) Hørtes koselig ut. Så fine bilder du viser under. Artig at du også viser "ubloggifiserte" bilder. God helg.

  SvarSlett
 3. ååå de bollene så gode ut! og det så veldig koselig ut.. kjekt å lage det koselig til gode venninner:) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Haha, tenkte jeg det ikke! Da var det som jeg trodde og det er ikke rart du har vondt i hodet i dag. Så gøy det høres ut, og du så ut som en lekker havfrue. Moro å se litt av deg... du må vise mer en annen gang. Jeg som trodde du hadde langt hår, så feil kan man ta. Nå skal jeg snart legge meg. Jeg er stuptrøtt. Jeg drakk et glass vin isted, og på en fredagskveld går det rett i fletta på meg. Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 5. Hørtes bare gøy ut synes jeg:) Alltid tid til fest og moro. he he
  Flink å bake er du og. Her går det mest i kjøpekaker...huff!

  Ønsker deg riktig god helg videre Pillepalle:)

  SvarSlett
 6. Det lyder som om du har haft en rigtig god aften.
  Fortsat god weekend. Birthe

  SvarSlett
 7. Kjære Pillepalle
  Du ser ut som en feiende flott havfrue!
  Slank som et siv og med herlig hodepynt. Jeg er ikke så altfor glad i slikt karnevalsstyr selv heller. Jeg liker heller å kle meg ut på impuls.
  Det var jo sikkert hos din kjære hjemvendte venninne dette kalaset var hos, vil jeg tro.
  Så koselig bord med frsitende kaker du har dekket. Særlig eldstemann elsker Berlinerboller med syltetøy i.
  Nå er mine tre gutter tatt en bytur for å finne små overraskelser til mamma`n på morsdagen i morgen; så søte!
  Vi skal på fotballcup mesteparten av helgen, men min gamle mamma er invitert på middag hit i morgen ettermiddag.Da blir det god mat og bollefest, det er jo også fastelaven.
  Ha en glad lørdag Pillepalle!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Veldig kreativt kostyme! hihi
  og bakstene ser like fristende ut som alltid :D
  ha en fin søndag, og morsdag :D
  klem fra liten og stor

  SvarSlett
 9. Så flott kostyme!! Og kjempefine bilder av et herlig bord:-) ha en fin søndag!

  SvarSlett
 10. Har ni ocksa Fasnacht karnival! Har i Luzern ar det fullt os pa gatorna. Vilken lacker blogg! Ska bli kul att folja livet i Tyskland! Ha en fortsatt bra helg! towe.

  SvarSlett
 11. De bollene så jo bare herlige ut. Koselog blogg du har.)nina

  SvarSlett