2010/02/08

Forandringer fryder!

Uuups! I really did it! Og plutselig var det tomt i dette hjørnet!
Mitt gamle skrivebord ble hentet av noen ville, sterke karer som arbeider med i et kvalifiseringsprojekt. Det har jo skjedd etter min ønske, men må innrømme at en tåre rant nedover kinnet mitt da de slepte bordet ute, min "venn" i 25 år......
Ikke bloggifisert! Detaljer fra søppelhaugene mine.... Det var jo ikke bare et skrivebord, det var også min søppelbod, vet du ;-)
Ikke helt ferdig, men på veien. I alle fall er det litt mer plass her inne. By the way, jeg HATER denne fyringen, den er så fæl.
Tusen takk for de fine kommentarer, jenter!
Nach 25 Jahren habe ich mich nun doch von meinem alten Schreibtisch getrennt und eine einsame Träne floss....Naja, jetzt habe ich jedenfalls mehr Platz. Die "Müllberge", die sich mit den Jahren angesammelt haben, sind entsorgt. Bin noch nicht so ganz fertig uns zufrieden, aber der Rest findet sich.

11 kommentarer:

 1. Se der ja! Tøft at du tør å vise rotet også - det har vi jo alle!

  SvarSlett
 2. Så flott du har det :-). Kunne godt tenke meg lyse vegger og så mange flotte farger her hos meg også. Må snart få kommet igang med en liten oppussing. Fyringen er det ovnen?, er ikke den pen da! Har sett noen male slike i en knallfarge, bare for å riktig synliggjør den ... Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 3. Skjønner det kan være litt trist ja, men er vel litt deilig igrunn også? og kvitte seg med slike ting. Du har det forresten veldig fint hos deg, med masse flotte farger rundt omkring!

  SvarSlett
 4. Hallo Pillepalle!
  Habe durch Zufall Deinen Blog entdeckt und bin begeistert! :-D
  Endlich mal Farbe und nicht nur weiß, weiß, weiß und shabby ;-) Dein Zuahause sieht so gemütlich aus, da möchte man sich gleich an den Tisch setzten und eine Tasse Kaffee trinken, die Füße hochlegen und sich einfach wohlfühlen!
  Leider kann ich mangels Sprachkenntnissen nicht verstehen, was Du so schreibst, aber die Bilder sprechen für sich!
  Liebe Grüße sendet Polly

  SvarSlett
 5. Hallo Polly! Vielen Dank für Deinen netten Kommentar! Ganz unten schreibe ich immer eine Zusammenfassung auf Deutsch :))
  Liebe Grüße von Pillepalle

  SvarSlett
 6. OI- her inne har jeg ikke vært før.. men for en herlig og inspirerende blogg :-)

  denne gleder jeg meg til åfølge videre :-)

  klemmer fra Wien

  SvarSlett
 7. du har så masse herlige farger rundt deg pillepalle :D men hvorfor i all verden kvittet du deg med det fine skrivebordet etter 25 år? nå ble jeg nysgjerrig :D

  SvarSlett
 8. Deine Arbeitsecke sieht sehr schön aus!
  Mir ist irgendwie auch danach, Platz zu schaffen und alten 'Balast' loszuwerden. Aber irgendwie fehlt mir dazu leider noch immer die nötige Energie.
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 9. så deilig å fargerikt hjemme hos deg!!!
  ha en fin kveld
  klemmer

  SvarSlett
 10. Så trist å kvitte seg med skrivebordet...men såååå lyst det blir, dessuten er det jo bedre med litt god plass ikke sant...Ja er det ikke rart hvor mye man kan spare på i slike dype skuffer...hihi...
  Så fin settekassen din nedenunder ble...skikkelig vårlig og fresh. Du er flink du.
  Håper du har en fin onsdagskveld.
  Her får jeg logge av, da skulderen min skriker...
  hihi.
  Klem fra Dropsa

  SvarSlett
 11. Næmen, har du gitt fra deg det flotte skrivebordet. Det ble jo mye lysere i hjørnet ditt synes jeg, og kanskje du skaffer det et annet kult skrivebord. Det er rart hvor mye et sånt bord kan romme av ting og tang, og det er fint med en opprydding innimellom. Jeg elsker å rydde og ta skippertak i skuffer og skap her hjemme.

  Jeg er glad jeg kunne bidra til å hjelpe med oppklaring av DIY. Vi er jo DIY damer deluxe. De fleste damer i blogglandia er jo det.

  Jeg gleder meg til å se hermetikkboksen som du har laget til sleivene. Det er jo virkelig et DIY prosjekt. Ikke sant?

  Nå skal jeg ha med meg lille M til helsestasjonen. Det er en 5 års kontroll hos helsesøster og lege. Jeg er litt spent, men det går nok bra. Klem Minmill

  SvarSlett