2010/02/26

Fredagsgleder

Det er 46. bursdag av min søte nærmeste vennine i dag. Vi spiste frokost i en kjempefin ny café midt i byens sentrum. En liten gave måtte selvfølgelig med. Jeg hadde kjøpt noen lekkere parfymer, dusjgeler og sånne ting i Body Shop-butikken. Synes, hun likte det :) Da hun var på besøk hos meg i går sa hun at hun kunne også god tenke seg et sånt krakketrekk (se under). Så begynte jeg å hekle et ny trekk i går kveld og viste det foreløpige resultat. Hun var faktisk helt fornøyd :) I kveld skal vi feire litt hos henne. Det skal bestilles Sushi.
Heute hat meine beste Freundin Geburtstag. Wir frühstückten in einem netten Café in der Stadt. Auf den Bildern seht ihr die Geschenktüte, tolle Sachen aus dem Body Shop.
Det ble også litt "før og etter" i dag. 
Ein bisschen "Vorher - Nachher" von heute Nachmittag.
Klem fra

12 kommentarer:

 1. Kos dere med feiring! Du, jeg studerte faktisk tysk for 12 år siden, men har ikke praktisert så jeg er veldig rusten... Forstår mye bedre enn jeg skriver og prater. Sånn er det når man først studerer tysk for så å bli fysioterapeut for så å jobbe som veileder...hehe, så lenge man trives! God helg!

  SvarSlett
 2. Das sieht wieder sehr schön aus.

  Danke das Du mir geantwortet hast.
  Ich werde auf jedenfall alles mal durch probieren.
  Bilder werden dann auch auf alle Fälle folgen.

  (...kann allerdings etwas dauern ... ich sag nur ZEIT) ... *grummel*

  Ist das Runde an der Tüte ein Topfuntersetzer?
  Ich bin ja immer wieder baff was aus einem Faden und einem verlängerten Haken alles so entstehen kann... das ALLERBESTE ist das es "unterwegs" wenig Platz weg nimmt und das recht zügig etwas total schönes entstehen kann.

  Liebe Grüße, Sarah

  SvarSlett
 3. Godaften Pillepalle!

  Lyder dejligt med fødselsdagskalas og sushi! Rigtig god idé med det hæklede betræk - kan godt forstå din veninde blev glad!
  Ha´en dejlig weekend.
  Knus Mette

  SvarSlett
 4. Så flott gave venninnen din fikk, en gave jeg hadde blitt utrolig glad for:)
  god helg!

  klem

  SvarSlett
 5. Kjære, gode Pillepalle!

  Jeg har vært så dårlig til å skrive kommentarer om dagen... Må innrømme at jeg er en travel jente med litt for mange jern i ilden. Har gjort en avtale med mannen om at jeg skal ha litt mindre planer i timeplanen min fremover. Det er viktig å bare nyte dagene uten altfor masse stress. Å stresse gjør jeg hvertfall aldri når jeg er inne her hos deg. Den flotte bloggen din gjør meg alltid i så godt humør!! Og for en flott gave du har gitt din gode venninne! Så heldig hun er som har deg. Høres ut som en herlig dag! Håper sushien smakte. Det er noe av det beste som finnes:)

  Håper sønnen din er frisk igjen og at dere går en god lørdag i møte alle sammen.

  Gode, varme klemmer fra nord

  SvarSlett
 6. Åh, hjertet mitt smeltet bittelitt for fargene i hekletrekket du har startet på. Herlige regnbuefarger :D

  SvarSlett
 7. For en fin gave. De stoltrekkene er jo så nydelige :)

  SvarSlett
 8. s å fin gave. den hadde jeg blitt veldig gla for!!

  SvarSlett
 9. elsker det du har gjort med hatteesken :-)

  Høres ut som en perfekt dag :-) Hvor i Tyskland er det du bor??

  Ha en flotters søndag :-)

  klemmer

  SvarSlett
 10. Høres ut som en bra dag! Putetrekket du har heklet var veldig friskt, og passer bra især nå når man går mot våren :o)

  Ha en deilig søndag!

  SvarSlett
 11. Hei!
  Det høres ut som en perfekt dag. Bursdagsfrokost er jo en super ide!! Så kjekt at dere fikk kost dere sammen. Det er så viktig! Og ikke rart at gaven falt i smak. Hun er jo ekstra heldig som får en ekstra gave også!

  Ha en fin søndag!

  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 12. Hei hei,
  Er mulig det er orkan her også. Er hvert fall veldig masse vind og det har regna i heile dag. Håpar været er betre i morra for da har eg tenkt meg på marked ;)

  SvarSlett