2010/12/27

Rekreasjon for øynene

Kamerater - hold kjøkkenet rent! (Magneten var en julegave fra eldstemann)
Julen, såååå nå er det vel overstått! Vi hadde det koselig, til tross for at vi ikke kunne reise til NL-kysten hvor vi egentlig ville tilbringe juledagene. Det var for mye snø og is på gatene og så vi bestemmte oss å bli hjemme på torsdag. Jeg kjøpte et bitelite "last minute"-tre som alle var fornøyd med. Sen på julaften tok vi oss en spasertur gjennom snøen og storkoste oss med utsikten over den lysende byen vår. Må innrømme at jeg nå er litt lei av julefarger og så kunne noen nye kjøp i lyse farger flytte inn. Rekreasjon for øynene mine. Favoritten min er den uglen!
Some new colours as a "recreation" for my eyes. I really saw enough of these red-white colours within the last few weeks. :)

9 kommentarer:

 1. Så fint papper och snöre, härliga färger.

  SvarSlett
 2. Helt enig, den uglen var fantastisk!! Flotte bilder. Må innrømme det er deilig å hvile blikket på noe som ikke er rødt, ja. Her skal julen få stå til over nyttår, så når den tid kommer er jeg nok temmelig lei! Ha en fin dag:-) Klem

  SvarSlett
 3. Kjæreste søteste og snille Pillepalle. Så mange fine bilder du har tatt hjemmefra i det siste. Jeg blir helt oppslukt her jeg sitter og leser og titter. Måtte innom en tur til deg vet du siden det er så lenge siden. Du er så heldig som har fått tak i de serviettene. De har helt likt mønster som jeg har på et gavepapir. Det er så herlig. HouseDoctor har så mye fint at hadde jeg hatt råd, ville jeg kjøpt nesten alt. Hehe.

  Hos oss har vi hatt julefester i tre dager nå, så i dag synes jeg det var godt å bare spise noen brødskiver. I tillegg synes jeg det er godt å løpe rundt inne med "kose" tøy. Julen er en fin tid, men nok er nok. Nå er det bare nyttårsfeiringen igjen, så er det jammen med et helt nytt år å holde på med blogging. Da konsentrerer vi oss vel om å lengte etter våren tenker jeg.

  Ha en fin romjul med din familie Pillepalle. Stor klem fra Minmill

  SvarSlett
 4. Det var rett og slett forfriskende bilder! Fargepaletten er som tatt ut av min egen heim (når jula ikke er over oss vel å merke). Jeg kjenner det skal bli godt å bli kvitt alt det røde for denne gang.

  Ha ei fortsatt flott romjul!

  SvarSlett
 5. Elsker fargene og bildene.
  God (turkis og lilla) romjul videre til deg, du flotte!

  klem

  SvarSlett
 6. It's wonderfull! Sorry for my mistake and Thanks to give me the right country. You speak a good french but I can'tspeak anything else; just french and english
  Have a good time, see you soon

  SvarSlett
 7. Herlige bilder, de skålene du viser har jeg sett på andre blogger, de er bare så vakre syns jeg....er de kjøpte i en butikk. Om noen dager skal julen ut her...det blir en sy start med ett nytt år...varm klem til deg.

  SvarSlett
 8. Hej PillePalle,

  was für schöne Sachen Du da wieder gefunden hast!

  Die Garnrollen hatte ich auch schon mal im Geschäft, aber ich habe sie ehrlich gesagt wieder zurückgegeben, weil mir das Band viel zu dünn war. Ich hätte nicht gewußt, was ich damit anfangen sollte und konnte mir auch nicht vorstellen, daß meine Kunden das gewußt hätten. Darf ich fragen, was Du damit "anstellst"?

  Liebe Grüße sendet Sally

  SvarSlett
 9. SÅ fina saker! Vad är det där veckade lila? En ugnsform?

  SvarSlett