2011/03/28

Forandringer med papir

Vi har stor lyst å flytte, men vi fortsatt leter og leter etter hus. Det gjorde vi også i helgen. Jeg "fant" et fint gammelt hus med peis, litt hage og nok plass for oss fire, men da vi har vært der viste det seg at dette ikke var vårt drømmehus. For mange baksider etter min og mannens smak. Jeg ikke bare leter etter hus, jeg leter etter forandringer. Men før vi ikke finner hus vil jeg ikke kjøpe f.e. nye møbler. Jeg setter mer på småe forandringer, kjempesmåe forandringer av og til. Så blir det bare litt nytt papir ....
..... i hyllene (ugle fra nydelige Minmill),
....på bokser og dåser,
....på kartotekkasser og ringpermer,
.....som pynt hist og her, laget av søte Sølvi og
snille Kamille ,
....også her....
og her.
We are looking for a new house, a long and exhausting case. Until we don't find a new home , I'm not willing to buy new furniture and stuff like that. So I do focus on little changes like shifting colourfull papers all around me. Fast, cheap, easy and satisfying for the moment.

15 kommentarer:

 1. Hei Pillepalle

  Det er som regel ikke mer som skal til enn litt forandring med noe fint papir, en ny pute eller en blomst. Veldig fint hos deg og fantastiske fargerike bilder.

  Lykke med så mye farge.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Härliga bilder! Man kan göra mycket fint av vackra papper (och därför kan jag inte få nog av papper och tapeter..) :)

  Ha en fortsatt fin vecka!

  SvarSlett
 3. Hei på deg Pillepalle. Tenk at dere har 17 plussgrader hos dere. Jeg er misunnelig på deg fordi jeg lengter etter varmen. Selv om våren så smått har begynt å komme her, så er det ikke fullt så varmt enda. Da er det vel kanskje bare et tidsspørsmål før dere kjøper dere hus, bare dere kommer over det rette. Og da venter det vel en uteplass på deg også etterhvert. :))) Jeg gleder meg veldig til vi har fått orden på hagen hjemme hos oss og da skal jeg ligge og slenge meg i en diger solseng. Ha en fortsatt fin dag og takk for at du stakk innom meg.

  SvarSlett
 4. digger den vesle ugla som så fint ligger i den ene esken din...

  Lykke til videre med husjakten..Plutselig er DET huset der,akkurat det dere jakter på :)

  SvarSlett
 5. I hope your find your home quickly, with all you like. It will be a wonderfull house

  SvarSlett
 6. Så mye fint man kan gjøre med litt papir. Det viser du virkelig! Likte godt ideén med å bruke kart, veldig stilig! Det er så herlige farger hos deg:-)
  Lykke til med videre husjakt!
  Klem!

  SvarSlett
 7. Heisan igjen!
  Så spennende med husjakt. Dere finner sikkert drømmehjemmet deres snart :-)
  Og så mange fine papirprosjekter du har her. Likte veldig godt de skuffene med kart på - ¨så kreativt ;-)
  Du spurte om salmiakk: Salmiakk brukes til å fjerne fettflekker fra alt mulig, til og med tekstiler. Tror det er en løsning av ammomiakk og vann som man får kjøpt på vanlig dagligvarebutikker. Vi bruker det til å vaske overflater med (inkl. vegger og tak) før vi maler, og min mor, f.eks. bruker det også til å vaske vinduer. Dere har helt sikkert noe lignende i Tyskland, 'household ammonia' på engelsk.
  Fin kveld til deg.
  klemmer fra Sølvi

  SvarSlett
 8. så herlige farger du har!! Og for en nyydelig blogg. Her kommer jeg veldig gjerne tilbake!

  SvarSlett
 9. Du er så flink å trylle rundt deg med gode farger både når det gjelder papir og tråd. JEG LIKER DET:) Lykke til med jakten på drømmehuset, håper det snart dukker opp!!:)

  SvarSlett
 10. Kjære Pillapalle
  Ja, jeg vet jo ditt inderlige ønske om eget hus og det har du hatt leeeenge. Håper det rette drømmehuset for dere dukker opp snart!
  Så mye fint du gjør med papir! Likte så godt kart på hylleskuffene jeg.
  Og tenk at du så tre danske aper av Bojesen på marked???!!!! Er litt usikker på ny pris men rundt 900 norske kroner vil jeg tippe.
  Nå skal far i huset og ejg se et program vi har tatt opp og slenge oss i hjørnesofaen som siste aktivitet på programmet i dag.
  Gode dager til deg søte Pillepalle!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 11. Hoi ik ben sandra nieuw in blogland.
  Wat een leuk idee ziet er erg leuk uit.
  Ik wil je uitnodigen op mijn blog
  http://sandracreaties.blogspot.com

  SvarSlett
 12. Hei på deg Pillepalle, så mye fint det var på dette innlegget, bare nydelige farger du har på disse sakene. Håper du har det fint der borte i varmen, her i Norge ser det jo ut til at vinteren aldri tar slutt. jeg var i London i helgen og det var sååå deilig, vårstemning. Klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 13. Å så nydelig med farger, lengter så skrekkelig etter våren, for her er det enda masse snø. Så spennende med husjakt, en dag finner dere nok den rette plassen, og da føles det helt rett. Slik var det iallefall for oss, og heldigvis var vi samstemte på det punktet.

  Ønsker deg en herlig vårlig uke...klem fra Mona

  SvarSlett