2011/07/03

Berlin

Har vært fire dager i Berlin. Det ble mye severdigheter og derfor dessverre
bare litt tid for å handle i de utrolig fine og morsomme butikker som finnes i vår hovedby. Her kommer det noen impressioner fra byen:
Freiheitsstatue og hester oppe på Brandenburger Tor.
Herlig trappeoppgang i Hackesche Höfe.
Brandenburger Tor.
TV-tårnet og Nikolai-kirke.
Loppemarked på Museumsøya.
Sykkeldrosje og gatemusikk.
Nok en loppemarked ved Spree elva.
Morsomme ting i morsomme butikker.
Mye PiP og sånne herligheter her inne.
En sånn gammel vekt fant jeg på loppemarked. Jeg kunne ha fått kjøpt den for bare 240 NOK, men hvor i alle verden skulle jeg ha fått transportere den???? Å, det var så synd!!!
Dette kjøkkenhåndkle fra PiPa var den eneste ting som kom med hjem fra Berlin. Den brukes som bordbrikke her.
I kveld skal jeg igjen til Berlin. I morgen er det jobbmøte der. Må innrømme, jeg har ingen lyst å reise til Berlin om igjen. Heldigvis skal komme tilbake i morgen kveld.
Ha en fortsatt fin søndag alle sammen.
I have been in Berlin for for days. Much trouble with sightseeing - nearly no time for shopping. The only thing I bought was a tea towel from PiP which we use as a doily on the kitchentable. This evening I have to fly to Berlin igjen because I have to participate in a meeting tomorrow. But I will be back tomorrow evening. Wish you a further nice sunday.

6 kommentarer:

 1. Berlin virkar som ein kjekk by, med masse å sjå. Ein gong blir det nok som eg reiser dit. :) Du får ha god tur igjen til Berlina igjen da. ;)

  SvarSlett
 2. Ser jo ut som om Berlin er en så fin by, jeg har lyst til å reise dit, men først skal vi til Amsterdam denne sommeren...gleder meg masse, har aldri vært der før. Om du har vært der har du kanskje noen fine tips til oss;) KLem Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Fine bilder fra Berlin :) Dit fikk jeg lyst å dra. God sommer!

  SvarSlett
 4. Berlin must be a wonderfull city, I hope one day I visit it
  Have a good day, bizzzz

  SvarSlett
 5. Heisan herlige Pillepalle
  Så fine bilder fra Berlin! Vi var i Berlin sommeren etter murens fall og hugde på muren og handlet biter av den. Så vi har faktisk litt Berlinmur her hjemme.
  Har hørt at Berlin er et eldorado for retroelskere?!
  Her jobber far i huset enda men tar ferie fra helgen av. Håper å komme oss av gårde en uke muligens til Bulgaria igjen. Vi liker oss der; deilig klima, men ikke for varmt, rimelig, hyggelig folk osv.
  I dag er været grått her, men i går var det 29 grader her og sol. Far i huset og jeg satt ute til midnatt, drakk litt rødvin og lyttet til musikk.
  Ha fine sommerdager, kjære Pillepalle!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Hei på deg :) Berlin er en spennende by! Håper du rekker noen butikker denne gangen, shopping gjør jo underverker på humøret - iallefall for min del :) Jeg er på øyhopping i Lofoten, nå Værøy - kaldt men eksotisk. Jeg ønsker deg en fortsatt finfin juliuke :)

  SvarSlett