2011/12/20

Forsøk for å komme i julestemning og hjertegrøt


Fortsatt mangler det litt julestemning innerst i meg. Dessverre er det mange forskjellige grunn for den store jule-anti-holdningen i år. Men de vil jeg ikke prate om, man skulle da ikke skjemme andre folks glede. I alle fall er det mange levende lys rundt oss. Selv om det ikke ble julebakst til nå (vi nøye oss med kjøpt ting), har jeg gledet meg masse over bakebok av svenske Leila som jeg har fått av kollegene mine.

En liten titt i stua vår. Må innrømme, at jeg ikke vise den med store glede. Er ikke helt fornøyd med dette rommet. Men på disse bildene ser det likevel nesten behagelig ut, synes jeg. Du må få vite at jeg er "velsignet" mes tre interiør ignoranter. Noe verre tror jeg finnes ikke på jord. Stikkord: PillePalles kamp mot rod og kaos.....
Men likevel bor kjærligheten her. Selvfølgelig! Eldstemann bare digger alle slags grøt (som jeg gjør det). RØMMEGRØT liker han mest, men på bildet ser du risengrynsgrøt. Jeg aldri glemmer å sette et hjerte på før han komme og sluker grøten.

4 kommentarer:

 1. Heisan!
  Julestemning kan komme fra hva som helst, egentlig, og lys/levende lys blir det alltid god stemning av. Synest det er så koselig hos deg. Jeg har også noen rotekopper boende her, men ungene er begynt å bli litt flinkere ;-)
  Så fint med kanelhjerte på grøten. Den må jeg huske :-)
  Ha en riktig god jul, kjære PillePalle.
  Klemmer :-)

  SvarSlett
 2. Hei på deg, jeg kjenner meg igjen i det derre med julestemning asså...prøver så godt jeg kan jeg også, men har liksom ikke landet helt. Hadde vært deilig å reise bort syntes jeg...bare la allt mas og stress være i fred. Grøt er deilig;) Koselig med hjerte på da. Klem Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Så koselig med kanelhjerte - det skal jeg huske! Håper julestemningen kommer til deg. :)

  SvarSlett
 4. Sieht sehr sehr sehr gemütlich aus bei dir! =)

  SvarSlett