2015/09/28

Gleder på en søndagDet ble to kjøkkenbilder før jeg gikk ut for å nyte sola igår. 
Kjempefint høstvær med ca. 18 plussegrader.


Høstlig dekorasjon på balkongen.


Deilig å sitte ute!


Jeg bare elsker stokkroser!


Praktfulle høstblomster.

Stensopp, høstens fineste gave!

2 kommentarer:

 1. Kjære fineste Pillepalle
  Så nydelig høst det er hos deg! Her er det også en fantastisk dag i dag og skolens høstferie. Jeg har akkurat vært i hagen og satt tulipanløker, så det skal bli fint her til våren. Tror det er 16 grader ute og strålende sol, da er høst fint!
  Hos oss er alt bra, takk for din søte bekymring! Fredag fylte minstemann 13 år og da hadde vi familieselskap. Søndag tok vi med 9 gutter på go cart og hjem hit etterpå til kebab og hygge.
  Tusen tusen takk for postkortet fra Vodice!!! Vet du, det er det første stedet Eirik og jeg reiste på ferie sammen. Vi var i den lille fiskelandsbyen i 1986, veldig koselig var det der. Senere vet jeg mye ble rasert og ødelagt under krigen der nede. Skulle vært morsomt å komme tilbake dit et år. Du er jo bare så søt, som tenker på meg på reise!!! Jeg har ikke vært noe flink til å skrive postkort når jeg har reist i det siste. Det blir ofte bare en melding på telefonen i stedet, men kort er jeg hyggeligere!
  Håper dagen din er fin og alt er godt med deg. Hva er mail-adressen din igjen?
  Ha en gode høstdager! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hallo, eine schöne Herbstdekoration für den Balkon. Auch ich mag Stockrosen sehr gerne. Aber noch lieber wäre mir der Korb mit den Steinpilzen. Wo findet man denn diese, in NRW oder irgendwo in Skandinavien? Mich einmal im Leben an Steinpilzen satt zu essen, das wäre ein Traum! Liebe Grüße Edith

  SvarSlett