2010/08/29

En pirat har feiret sin bursdag

Bursdagsgave - pirater ute, pirater inne
"Deilig" vær på piratfesten 
Ja, det var jo synd med denne festen i går. Min søte faderbarn ble 5 år for en liten stund og ville feire en herlig, vill piratfest i går ettermiddag. Men se selv: Denne gangen måtte piratene kamuflere seg med paraplyer og presenning....
Ha en fin uke alle sammen. Klemmer fra
Die Piratenparty meines 5-jährigen Patenkindes gestern fiel ins Wasser. Leider kam das v.a. von oben.

7 kommentarer:

 1. Skjønner, men pirater er jo tøffe...så det ble sikkert morro likevel tenker jeg. Ha en fin uke.....klem

  SvarSlett
 2. Kjære Pillepalle
  Stilig med piratfest, men isj, at været skulle bli så dårlig da.
  Ellers så det så fristende ut denne stekepanne fylt med nydelig steinsopp. Det er en av de få soppslagene jeg kjenner og har plukket ved siden av kantarell, smørsopp og rød og brunskrubb.
  Forledrene mine var flinke med sopp og var masse på soppturer, men interessen kom først etter at jeg var blitt voksen så vi var ikke på soppturer i min bardom.
  Her har vi hatt en dag i fotballens tegn. Begge gutta har spilt tre kamper hver på cup i strålende vær. Nå regner det imidlertid.
  Ønsker deg en glad ny uke, Pillepalle!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hej Pillepalle!

  Skønt med piratfest for 5åringen. Det må da lige have været sagen!?

  Synd med vejret, men pirater er jo vant til et liv i det våde element, så en smule vand lagde vel ikke en dæmper på festen?

  Det ser ud til at have været en skøn dag alligevel ud fra billederne at dømme! Jeg havde helt glemt Playmobil. De er rigtig fine de figurer!

  Rigtig god uge, kære Pillepalle!

  Mange hilsner Mette

  SvarSlett
 4. Hei kjære Pillepalle.
  Det så jo fint ut, tross regnet! Og for en skjønn gave med playmoe pirater på! Jeg håper du har hatt en fin helg, og at du får en fin start på uken !
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på dæi Pillepalle!
  Pirtafest hørtes gøy ut! Nåen ganger skulle æi ønske æi va barn igjen, så æi også kunne hadd en sån fest:) Men kan jo egentlig ha det fordet om man e blitt voksen eller ka?:)
  Fordet opm det blei litt regn på dagen, ser det ut som en kjæmpekoselig feiring!

  SvarSlett
 6. Liebe Pillepalle,

  auch bei uns regnet es immer wieder und auch oft sehr heftig. Leider. Der Sommer ist wohl vorbei, seufz.
  Ich erinnere mich, daß ich als Kind oft mit Oma und deren Freundin im Wald war um Pilze und Beeren zu sammeln. Doch heute könnte ich die eßbaren Pilze leider nicht mehr von der ungenießbaren bzw. giftigen unterscheiden, aber ich weiß noch, daß ich die Pilzgerichte damals immer superlecker fand.

  Ganz liebe Grüße,
  Tanja

  SvarSlett
 7. Det såg då ut som ein vellykka fest på tross av veret ja :o) Det e vel egentlig me voksne så e mest opptatt av veret da... De små ser ut te å værr fornødde uansett :o)

  SvarSlett