2010/08/16

Venninetur til Brugge

Herlige gamle hus
Mange spennende butikker
Flotte caféer og matbutikker
Delikat mat og drikker - inne og ute
Til slutt: Ved strandkanten
Min nærmeste vennine og jeg har vært i Brugge i den flamske delen av Belgia på lørdag. Det var deilig, mange å oppdage. Har vært der to ganger før, men det var nesten 20 år siden sist. Vi har truffet min søster og min niese som hadde noen fine feriedager i NL og Belgia. Først tok vi oss en tur med hestevogn. Nei, for en moro! Tre gamle og en unge prinsesser i hestevogn! Vi likte det, det kan du tro! Senere sa vi "Har det" til hverandre og ville egentlig møte igjen om kvelden. Min vennine og jeg spaserte minst 10 km rundt i byen, vi spiste deilig mat i caféer, men også på hagebenker. Vi bare elsker det å spise ute, å se på folk, å prate ditt og datt. Selvfølgelig har vi også vært inne i mange butikker, men jeg hadde ikke så mye lyst for å handle, jeg ville egentlig gå rundt i byen. Senere på ettermiddag begynnte det å regne og så har vi egentlig bestemmt oss å kjøre hjem istedenfor møte min søster enda en gang. Men akkurat da vi satt i bilen ble værert utrolig fint igjen. Og så var det bare en titt på hverandre og vi suste mot kysten. En halv time senere sat vi like ved strandkanten og spiste fiskeburger og franske poteter. Må innrømme, vi bare digger det. Den var deilig, denne dagen!
Herrlicher Samstagsausflug mit meiner besten Freundin nach Brügge. Dort trafen wir meine Schwester, die gerade mit meiner Nichte auf Tour in NL und Belgien war. Wir fuhren mit einer Kutsche, waren sehr viel zu Fuß in der Stadt unterwegs, haben lecker gegessen und getrunken und sind schließlich noch ans Meer gefahren.

3 kommentarer:

 1. Hei Pillepalle :))Javisst er det "long time no see". Jeg har vært superdårlig på å kommentere i sommer. Vi har hatt så deilig vær at jeg nesten ikke har orket å være inne foran skjermen. Men onsdag begynner datteren på skolen igjen og da føles det som tidlig høst.
  Sommeren er plutselig på hell dessverre.
  Men jeg ser at du og din venninne har hatt en herlig tur! Det ser virkelig vakkert ut i Brugge og det er et reisetips jeg skal ta med meg videre. Både by og strand er jo helt perfekt! Nydelige fristende bilder du har tatt!Alltid morsomt å reise til nye steder. Ekstra hyggelig kan det jo være med jenteturer med gamle venninner :)Ønsker deg en fin uke videre!
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Hej Pillepalle!

  Vil du sende din adresse til mig på dethvidehus@svendborgmail.dk, jeg har en lillebitte gave til dig nemlig :-)

  Der ser dejligt ud i Brugge, og lyder som I har haft en supertur!

  Mange knus Mette

  SvarSlett
 3. Så herlig....jeg føler meg ikke helt ferdig med sommeren enda, men i natt var det nede i 0 grader, og det snødde i Tromsø, så det er ingen vei utenom. Jeg trøster meg med at en fin høst, er jo noe av det vakreste, og mange fine turer ute i naturen ligger og venter på oss...ha en nydelig uke....klem

  SvarSlett