2010/11/14

Heklerier og muffinser

Har laget noen mer eggevarmere for denne julebazaren neste uke, men de på det øverste bildet vil jeg ikke gi borte. To småe vesker som jeg har fått kjøpt på loppemarked for en god stund siden ble pyntet med hekleblomster. I går var jeg på et håndarbeidsmarked hvor jeg kunne salge noen av mine fluesopp. Det var ikke helt suksessfullt, men jeg kunne innta litt mer penger enn jeg har brukt for å kjøpe bomullen.
I ettermiddag skal det feires bursdagen til eldstemann. Vi skal leie to bowling baner med mat og drikker for han og 12 skolekamerater. I tillegg har jeg laget noen enkle skjokolade muffinser. Ha en fin søndag og en glad ny uke alle sammen. Klem fra
Gestern habe ich einige Fliegenpilze auf einem kleinen Handarbeitsmarkt verkauft. Hat sich nicht gelohnt, aber immerhin habe ich die Wolle wieder raus :) Ein paar Eierwärmer sind noch dazugekommen, aber die beiden auf dem obersten Bild werden nicht für den Weihnachtsbazar nächste Woche gespendet, nein, die will ich gerne behalten. Heute feiern wir den Geburtstag meines Sohnes mit 12 Freunden in einer Bowlinghalle (inkl. Essen u. Getränke). zusätzlich habe ich noch ein paar Muffins gebacken. Schöne neue Woche!

7 kommentarer:

 1. Så flink du er til å hekle Pillepalle :D

  Kos deg masse med bowling i dag, hørtes gøy ut :D

  SvarSlett
 2. De eggvarmerene er jo superfine som julepynt på juletreet :D

  SvarSlett
 3. HVor er de bare fine, de æggevarmere. Sikke en sød idé!
  God weekend :D

  SvarSlett
 4. Håper Bursdagsfeiringen blir en suksess! Bowling er morro, og de muffinsene så fantastisk fristende ut 8) Hjertelig takk for oppskriftene- gleder meg masse til de kommer!! Ha en riktig god uke som kommer!! KLemmer fra M

  SvarSlett
 5. Oooohhhh, supersöta =)=) fint det blir på erat Julbord =)=)

  Kram josse

  SvarSlett
 6. Flinke Pillepalle!! :) Liker så godt hekle muffinsane dine. Friske, fine fargar :) Håpar at brusdagen var toppers!! Kos de på bowling.

  Klem frå Kamille

  SvarSlett
 7. Wunderschön sehen deine Eierbecher aus und die kleinen Pilze sind allerliebst!
  Nachträglich ganz liebe Geburtstagsglückwünsche an deinen Sohn!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett