2010/11/21

Lørdagsgleder

Noen fine ting fra julebasar
Chai latte produksjon
Fyll 1 god ts brun kandissukker i kopper
Trakt svart té (f.e. Assam) og fyll inn i koppene
Varm opp melk og tilsett litt kardemomme og kanel.
Lagre melskskum og fyll skummet i tékopper. Bruk gjerne
litt kanelsukker på!
Her PillePalle og guttene våre har reist til svigermoren min i går. Jippi, en fri helg for meg! Søstren min kom i går og så kunne vi ta en god tur til en julebasar her i nærheten. Jeg kjøpe mange fine ting, men noen av disse skal bli julegaver så kommer det bare noen bilder her inne. I alle fall kom det bl.a. med hjem et fint rosa hjerte, herlige strikkete pulvarmere og et lite pyntet glass med skjokoladeperler inne.
Etterpå var vi på stor handletur i byen. Vi kjøpte ull, bøker, flere dekorasjonsartikler og masse mer. Selvfølgelig satt vi også i en café for å prate og prate.
Da vi kom hjem igjen, sliten og umattet, ble det chai latte for de to gamle damene. Har aldri laget denne téen før, men søstren min kunne diktere meg "oppskriften". Herlig å sitte inne i kjøkken med noen fine interiørblader og et lite søskenlig prat. På kvelden måtte hun dessverre kjøre hjem igjen (hun bor 160 km ifra), da hun har noen terminer i dag.
PiPa allein zu Hause, Mann und Kinder sind bei der Oma. Hurra! So war ich gestern mit meiner Schwester auf einem tollen Weihnachtsbazar, stundenlang in der Stadt und schließlich noch gemütlich hier bei mir in der Küche. Wir haben viel gekauft, aber das kann ich natürlich nicht alles zeigen....Dann bekam ich noch eine Lehrstunde in Chai latte-Zubereitung, bevor sie wieder nach Hause fuhr.

5 kommentarer:

 1. Så hyggelig med julebasar og søster besøk. Det rosa hjerte var kjempe søtt.

  Ha en deilig søndag.

  SvarSlett
 2. Såå mange vakre ting! Kan tenke meg at det var hyggelig på det julemarkedet. Og chai latte da... Det er NAM det! Kan du fortelle meg hvordan du lagde det? (Gjerne inne på bloggen min, så ser jeg om du svarer. Blir veeeldig glad, altså!)

  Ha en fin, fin kveld, venn!

  klem fra An-Magritt

  SvarSlett
 3. Så kjekt med søster-besøk og handle- og kaferunde sammen. Det er koselig førjulsaktivitet, det. Mange fine ting fra julebasaren også, og det hjertet var veldig søtt. Håper du kom i mål med soppene og eggvarmerene dine - de var så skjønne.
  Ha en fin dag og fin uke videre.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 4. Så fine ting du du fant i helgen. Gleder meg til julemarkeder her i byen også. Skal på et til neste helg. Det blir stas.Hihi..
  Ha en fin dag:)Furua.

  SvarSlett