2011/10/04

Lenge siden sist

Beklager at det hat blitt svært stille her inne i det siste, men det var bare litt tid og lysten til å blogge kommer og går som bølger. Dessuten var det ikke så mye jeg kunne ha rappotert. Men nå har det kommet noen fine ting i PillePalles kjøkken, se selv:
Foreldrene mine har blitt på Norgestur og så har jeg bestillt disse søte dåsene fra Kremmerhuset. Og da jeg hadde plassert de på kjøkkenhylla så kom en av guttenes kompiser og sa: Du, det var ikke riktig, det mangler jo to "e" på dåsene! Du må få vite at Kaffe er Kaffee på tysk og Te er Tee .......Måtte bare le, jeg!
Dessuten har et fint blikkskilt med eplekake oppskrift flyttet inn.
Det finnes også herlige gladioler her inne. De har jeg bl.a. fått av mine studenter i siste uke. Jeg er forelsket i denne buketten som også består av bambus steng og filtete blader. Gleden var stor da jeg fikk buketten, dette kan du tro!
I helgen har vi vært hos min kjære svigermor som har fyllt 83 år. Været har vært helt sommerlig og så var vi ute i hele de langhelgsdagene (i går var det "Tag der deutschen Einheit", nasjonaldagen vår). På lørdag har jeg forsettet med bordrenoveringen. Bare elsker formen! Håper jeg har snart tid for å male det.
Blomsterprakt i svigermors gårdsplass.
Klemmer fra
There were a lot of thiongs to do within the last time so I didn't have the time to write. But there didn't happen so much. My parents were in Norway and bought some stuff for me, f.e. to nice boxes and an iron sheet with a norwegian applepie recipe. The wonderful flowers in my kitchen were a present of my students. Last weekend (it was very, very warm and sunny) have we visited my mother-in-law. There I went on with my little table from bulky waste. I hope that I have enough time to finish it within the next few days.
Best regards!

11 kommentarer:

 1. Hei PiPa, så kjekt å ha deg tilbake :-)
  Kremmerhuset har så mye fint, disse boksene har jeg sett også.
  Deilig med sommervær i oktober, men nå er det slutt på herligheten her hos oss i Bergen.
  Ha en fin uke videre.
  Klemmer fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Ja Kremmerhuset har veldig mye fint, disse var kjempefine. dette er en av mine favorittbutikker :)

  SvarSlett
 3. Kjekt at du er tilbake med nye innlegg, har jo lagt merke til at du har vært borte en stund. Klem fra Mymlen i Norge. Ps! Nå har vi besøk her i Oslo av vår familie fra Køln.

  SvarSlett
 4. Kære Pipa!

  Skønt med lidt nyt fra dig :-) Der ser så rart og hyggeligt ud i jeres dejligt lyse køkken. Kan forestille mig, at I bruger mange timer der?

  Ha' det rigtig godt indtil vi høres ved igen.
  Mange knus Mette

  SvarSlett
 5. Hei Pillepalle! Kjekt med fargerike bilder fra deg igjen. Likte veldig godt det bordet du viser. :) Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 6. Hello Pipa, prepared in a very tasteful home, very pleasant to look at these pictures, thank you very much for your visit to my blog, I'm very happy, affectionately.. derya
  http://derya-kuzusu.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. Hallais Pillepalle! Jeg er enig med deg i at bloggingen går i bølgedaler. Jeg er jo akkurat slik selv. Man kan jo ikke alltid være på høyden med alle ting, kan man vel? Jeg synes boksene dine var veldig fine. Hvis jeg skal på kremmerhuset snart, vil jeg også ha sånne! Ha en fin fin dag Pillepalle, så blogges vi.... :-)

  SvarSlett
 8. Hei Pipa! Takk for trivelig hilsen :) Kjekt med litt nye ting fra kremmerhuset da, og jeg gleder meg til å se bordet når det har fått ny farge! Bloggelysten kommer og går ja, jeg har ikke sjangs til å blogge hver dag. Da blir jeg bare lei :) Nydelig høstsol her i dag, men kaldt i lufta. Ha en fin dag!! KLEM.

  SvarSlett
 9. Heisan Pillepalle
  Fine Norgesting du har fått i hus!
  og så vakre vakre gladioler, er sikker på at du er godt likt av studentene Pillepalle!
  Og bordet ja, slik form liker jeg så godt også.
  Her er far i huset virkelig i arbeidsperioden sin nå. I dag kom statsbudsjettet og da er det fullt kjør fra morgen til kveld. Journalister å pleier ringe og be om en kommentar få timer etter statsbudsjettet er lagt fram, så han har masse lesejobb.
  Gutta er på fotballbanen nå og jeg blogger og drikker kaffe.
  Koselig med hilsen fra deg godeste Pillepalle. Selv om bloggingen går i bølgedaler og kommentering med er vi der ute og du vil alltid være en god herlig tysknorsk bloggvenninne. Ha en koselig kveld!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. Ibland behöver man en bloggpaus helt enkelt. Välkomment tillbaka! :-)

  SvarSlett
 11. Mycket fina burkar! Du har så mysigt i ditt kök!

  SvarSlett