2011/10/09

Loppemarked med bare bitte lite bytte

Jeg var på loppemarked i dag, men byttet mitt var bitte lite. Alt i alt var dette markedet av den slags man blir skuffet av. Det finnes dessverre ofte bare profesjonelle forhandler med elektroutystyr, skoer, grønnsaker o.s.v. på markeder i vårt nærmere område. Derfor fortrekker jeg å ta meg en tur til nabolandene våre, Nederland og Belgia. Der finnes kjempefine loppemarkeder som fortjener dette navnet. Likevel, jeg kom hjem med en flott fangst, et brikke med rosebroderier. Synes, det er veldig søtt. Legg også merke til bordet som jeg har fått malet pa torsdag.
Dessuten har jeg fått kjøpt 5 sesamkringler som guttene mine liker veldig godt og 2 kilo jordbærer som allerede har blitt syltetøy (3 glass), jordbærmelk og jordbærdessert.
Ha en fin uke!
Just a little deal on the fleamarked: I bought a small doily, strawberries and some turkish bread for my boys. Then I made marmelade, milkshakes and a dessert out of the strawberries.
The little table is ready, I painted it white. Have a nice week everybody!

7 kommentarer:

 1. Nei det er ikke alltid man er like heldig med loppefunn, men duken du fant var jo kjempe søt:)
  Ellers mye fint og nytt til kjøkkenet ditt i innlegget nedenunder:) Jeg skal på bytur nå torsdag og har absolutt tenkt meg en tur innom kremerhuset:)

  SvarSlett
 2. Så söt liten duk. Bordet blev superfint och bambin är så fin.

  Hoppas du har en fin höst!
  Kram

  SvarSlett
 3. God kveld i stua!! Da er jeg stappmett på kake =)

  Så koselig bord!! Og vakker duk.. har funnet endel fine duker på loppis oppgjennom, skjønner ikke at folk bare kvitter seg med slikt... =) Men fordel for samlere da!! Jordbær så veldig fristende ut... ses mer skjelden her i norge om dagen. Ha en kjempefin uke som kommer!!

  PS: jeg fikk jo en oppskrift fra deg i posten for lenge siden, har fortsatt ikke fått oversatt den, men en av de tingene som står på "mågjøre-listen" min =)=) Hilsen M

  SvarSlett
 4. I hope you pass a good week end, with beautiful flowers ans good things to eat
  Have a good week, bizzz

  SvarSlett
 5. Hi, Very nice cover of a process, strawberries look very appetizing. Derya

  SvarSlett
 6. Härligt med hemgjord jordgubbssylt! :-)

  SvarSlett
 7. Uhm, tænk I stadig kan købe jordbær. Her er sæsonen ovre for længst, desværre. Og hvor er det et fint rosenbroderi!

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlett