2012/02/20

DIY med vaskekluter, nytt kjøp og lampeproblemer

Jeg har bestillt disse sote vaskeklutene (rice) for en stund siden. De er jo ikke bare praktisk, men også flott å lage noe annet av. Materialet er sterkt, så hvorfor skulle man ikke sy noe av dem? Med disse ord ga jeg en av klutene bort til min vennine B. da hun var her på lørdag.
I dag fikk jeg mail av henne med to bilder. Hun sydde et søtt lite hus av kluten. Var det ikke fint?
Denne vasen fikk jeg også med i pakken da jeg bestillte varer her. Yngstemann så vasen og sa: "Mama, denne vasen ser veldig godt ut!" Wow, tenkte jeg, han utvikler seg sakte men sikkert som ekspert på interieur!
Dessverre ble det noen problemer med lampene jeg har bestemt meg å rappotere om. I går kom mannen min hjem fra besøk hos sin mor. Da han så lampene hengende i kjøkken ble han rett og slett irritert på dem. Ja, han liker de ikke. Nærmere bestemt: Han bare hater de! Heldigvis er de gamle IKEA lampene gitt bort til mine venner. Og gaver skulle man aldri fordre tilbake, ikke sant??
A nice DIY idea: My friend sewed a little house of a dishcloth (rice) she got from me. I think, the material is strong enough to realise a lot of other things of it. I bought a nice new vase which got best marks of my younger son immediately. He is going to be an interieur expert!
Unfortunally was my husband very angry when he saw the new kitchenlamps. He really doesn't like these. I am happy that I gave the old ones away. You know, one should never ask back a gift!

5 kommentarer:

 1. Hatar dom?! Inte bra... Vi får helt komma på en bra övertalningsplan åt dig. :-)

  SvarSlett
 2. Kære Pipa! Øv med de lamper, kan ikke forstå, at han hader dem. Jeg synes jo de er så fine, og ikke kun for den kvindelige del af befolkningen :) På den anden side, så ved jeg jo godt hvordan det er at bo med en eller anden ting, man virkelig hader synet af, så I må nok finde et kompromis :)
  Jeg blev helt vild med din beretning om eskimo-antrækket til din dreng, så jeg har noteret det i min idé bog til næste års fastelavn!
  Ha' en dejlige uge Pipa!
  Knus Mette

  SvarSlett
 3. Og glemte helt: Hvor er de fantastiske de huse! wow for en kreativitet!

  SvarSlett
 4. Å nei, det var synd at han ikke likte lampene. Kanskje han bare trenger litt tid til å bli vant til dem? Håpe, håpe... ;-)
  Men du, for en kul ide å sy små hus av de klutene! Så kreativt.
  Ha en fin dag :-)
  Klemmer :-)

  SvarSlett
 5. Liebe PillePalle, die neuen Lampen sehen super klasse aus!!! Liebe Grüße von Sally

  SvarSlett