2012/02/22

Strikkepute og fine gaver

Denne puten har jeg fått strikket i siste uke. Inspirasjon har jeg hentet her. Jeg er litt strikkegale for tiden. Har allerede begynt med en matchende pute som ikke skal bli rutete, men stripete. Det ikke ble de vanlige PillePalle-fargene denne gangen, men jeg liker puten likevel.
Den fin lille kjelen er fyllt med blåe perleblomst. Jeg fikk den som gave fra kjære moren til lille N. Vaskekluten har jeg strikket for en stund siden.
Er den ikke søt? Denne lille bollen ville jeg kjøpe da jeg var på handletur med mammaen min på siste fredag. Da jeg ville betale den sa hun: Nei, jeg skal betale den! Okay! Da ville jeg ikke motsi :)
I have knit a new pillow. Another one is in progress. The little boiler with the flowers was a gift of my friend B. The smal bowl was a gift of my mother. I wanted to buy it when she suddenly said: No, I will pay for it! I didn't try to contradict :)

7 kommentarer:

 1. Hi Pipa, a very nice cushion, have different colors, use a nice day, is also very beautiful tulips.

  SvarSlett
 2. Såååå fin den var!! :) Du er flink du.
  Syns fargene var herlige. Våååår!

  Klem

  SvarSlett
 3. Flott pute! Takk for linken :-)

  SvarSlett
 4. Lekker pute i nydelige farger! Generelt flotte farger på bloggen din :-)
  Torunn

  SvarSlett
 5. Hei!
  Havnet her sånn via, via. Kjempeflott blogg, med mange kreative og fargerike innslag. Kommer snart tilbake:)
  Hilsen Frieblonder

  SvarSlett
 6. Ah.. Nå har jeg fått litt fargeterapi her hos deg! Vet du er glad i interiørmagasiner, så tenkte derfor å tipse deg om at jeg får dele ut 10 eksemplarer av nye KK Living. Bli gjerne med! God torsdagskveld, Pillepalle!

  SvarSlett
 7. Superfin pute!
  Helt unik, har ikke sett denne versjonen før:)
  Det er det som er så gøy når man lager selv, hurra!

  SvarSlett