2009/08/31

Ny plass for loppefunn

Sånn! Nå har jeg endelig funnet en ny plass for dette loppefunn. Fiskekroken passer perfekt mellom bokhyller. Stjernet og fuglen er laget av søte Minmill.
Ein neuer Platz für die Fischhaken, die ich neulich auf dem Flohmarkt gekauft habe. Stern und Vogel hat mir Minmill geschenkt.

5 kommentarer:

 1. Hei hei..
  Så mange fine heklerier du har!
  Flotte farger.
  Jeg elsker jo slikt selv, og blir tiltrekt når jeg ser slike bloggebilder.
  Søt fugl og stjerne fra Minmill!

  Ha en flotters kveld!

  SvarSlett
 2. Hei! Og tusen takk for koselig kommentar hos meg :o) Det som tok lengst tid med skapet var tankeprosessen...liker å tenke lenge på ting, hihi

  Men så koselig krok du hadde der, likte veldig godt det heklede teppet og søte bokser i bokhyllen!

  Vel, ha en superduper uke,
  Hilsen meg og kosene mine

  SvarSlett
 3. Hei kjære Pillepalle :))
  Takk for koselig mail!! Det var så moro å se deg i virkeligheten! Du så akkurat like snill og god ut som jeg tenkte du skulle være!
  Så heldig du er som bor i midt i vakre vannslott og spennende markeder..I Norge finnes det svært få slike steder!
  Så fin stjerne og fugl Minmill har laget til deg :))Ønsker deg en fin dag snille deg! klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Kjære Pillepalle!

  Jeg har vært innom deg flere ganger i det siste, men hver gang jeg har satt meg ned for å kommentere har Mathea skreket etter pupp/løft/kos. Og hvem kan vel motstå de bedende skrikene hennes? Ikke jeg hvertfall;) Men jeg må forte meg å skrive (før hun skriker igjen) at jeg elsker bildene du viser nedenfor her med den nye kjeksboksen du var så heldig å få av venninnen din. Virkelig herlige bilder med energigivende og friske farger!

  Kjempekoselig og fin krok du har laget deg også. Kan se for meg at det er fint å sitte å lese her. Ser jo ut som du har noen bøker å velge blant også;)

  Håper du har gode dager Pillepalle! Tusen takk for koselig kommentar. Det fryder et Marthehjerte å høre at hun ser slank ut igjen, haha;)

  Ops, nå er det tid for litt Matheakos hører jeg;) Jeg har forresten lenge hatt planer om å sende deg en mail. Her går det litt tregt i svingene;)

  Ha en god dag kjære deg!

  Varm klem fra en regnfull oslodag

  SvarSlett
 5. Kjære Pillepalle
  Så fantastisk med loppemarked rundt et vannslott! Det hadde jeg virkelig elsket.
  Kroken din er superkoselig. Lappeteppet i stolen har så flotte farver, og fiskebilde passet godt sammen med de fine papirtingene fra Minmill.
  Jeg har IKKE glemt at jeg lovet deg Kardemomme-reportasjen, og jeg kjøpte to Dagblad den dagen; et til meg og et til deg. Sender deg søndagsvedlegget med interiørblogg-reportasjen. Har stresset litt nå om dagene
  med åpning av salgsbloggen igjen samt vikariat i skolen. Det har blitt lite tid til kommenteringer rundt.
  Nå skal jeg repetere litt om "historiens far" Herodot og litt om Snorre Sturlasons kongesagaer før historietime på 6. trinn i morgen.
  Ha en lun, god kveld...så skal jeg sende deg artikkelen i morgen. Klem fra Kaspara

  SvarSlett