2009/08/25

Nytt kjøp

Måtte holde foredrag i går som var ganske suksessrik. Ja, da må man belønne seg selv, ikke sant? Og så hoppte jeg i interiørbutikken jeg liker mest her i byen. Det var en liten Green Gate-ensemble som kom med denne gangen. Jeg kjøpte to små boller og en biteliten skrell. Disse ting matcher til noen andre boller jeg har fått kjøpt for en liten stund.
Nach einem erfolgreichen Vortrag gestern musste ich mich selbst belohnen mit zwei Schüsselchen und einer kleinen Schale von Green Gate.

6 kommentarer:

 1. Så koselig, viktig å belønne seg selv ja!
  Liker du å pusse opp møbler, så kan det være at du liker min utloddning,
  klem,M

  SvarSlett
 2. Så fine boller! Viktig å belønne seg selv ja:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine boller!! Green Gate er en av mine favoritter!! Gratulerer- og ja enig, man må absolutt belønne seg selv innimellom :)

  SvarSlett
 4. Ja, manchmal muss man sich wirklich selber etwas gönnen. Wunderschön ist es, dein Green Gate Geschirr!
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 5. Selvølgelig trengte du en belønning for bra innsats. Vi damer trenger stadig det. He he.

  Skålene og det lille fatet var nusselig og skjønt. Jeg liker servicer med farger på. I fjor kjøpte jeg greengate som er beige med hvite prikker på, og vet du hva? Jeg angrer som bare det at jeg kjøpte det. Så jeg lurer på om jeg skal legge det til salgs på bloggen min.

  Og her hos meg går det i 100. Med nylig feiring av datteren min og andre happeninger er jeg helt utslitt. Må ha noen dager å komme meg på tror jeg. Her skinner solen i dag, men jeg merker at det begynner å bli høst. Det var kaldt til morgenen i dag, og snart må vel sandalene byttes ut med sko og støvletter. Usj. Jeg liker best sommeren jeg. Liker varme og sol veldig godt.

  Ønsker deg en fin dag Pillepalle der nede i sør. Klemmer fra Minmill :))

  SvarSlett
 6. Nydelige gjenstander. Piffer opp en grå høstdag med disse på bordet: Og så flott at foredraget ditt gikk bra:)
  Håper du får ei uke med høg trivselfaktor!

  SvarSlett