2009/08/19

Nytt papier og favorittdrikk

Det var noen med papirklipp i det siste og så måtte papirforrådet oppfylles. Jeg kjøpte 3 rull i forskellige farger og mønstre. Dette kjempeflotte lila-prikkete papier er favoritten og fant allerede anvendelse på kjøleskapdøra. Det er streng nødvendig hos oss å ha en liste med tjenestene for oppvaskmaskinen :)) Jeg var det så lei av å diskutere fortsatt med guttene! Nå går det tur etter tur, ja vel!!! Guttenes favorittdrikk er Bionade. Den med hyllesmak liker de mest. Jeg er glad i ingefærsmak. Må innrømme, jeg er også veldig glad i disse stilige flasker :)
Tusen takk for koselige kommentarer i det siste. Jeg setter stor pris på hver!!
Neues Papier musste her, da ich in der letzten Zeit viel geschnippelt habe. Favorit ist das lila-gepunktete, das gleich als Hintergrund für eine "Spülmaschinenausräumliste" an der Kühlschranktür herhalten musste. Die Jungs stehen auf Bionade, ich v.a. auf die Flaschen :)

5 kommentarer:

 1. Kjempefint det lilla med prikkene :) Drikken ser spennende ut, regner med at det ikke er å få kjøpt i Norge?? ;) Kjæresten min bodde en periode i Østerrike, og da jeg var der nede fikk jeg min favorittfrokostblanding som selvfølgelig ikke finnes i Norge!!! Ble så gla da han tok m en pakke hjem i flyttelasset!:)Stadig innom bloggen din- veldig koselig!
  God kveld, hilsen M

  SvarSlett
 2. Hei på deg kjære Pillepalle. Fant ut at nå måtte jeg innom deg en tur. Er litt sløv med bloggbesøk, men tar et skippertak i ny og ne.

  Du har jammen med vært kreativ med papir den siste tiden, og jeg må si jeg falt pladask for den ideen med å dekorere vinhyllen på kjøkkenet. Det ble rett og slett lekkert. Mange fine papirer har du også, heldige du.

  Hos oss holder jeg på med å rydde ut av loftet så jeg kan pusse opp et rom der. Blir ikke så mye bloggbilder av kaoset, men det kommer vel når jeg begynner å se en ende på det. Jeg har ikke så mye tid ledig, så prosjektet vil nok ta tid. Har som mål å bli ferdig før jul :))

  Ønsker deg en fin og kreativ dag :)) Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 3. God morgen kjære Pillepalle :))Jeg er en dårlig bloggsøster for tiden..Det blir få kommentarer rundt omkring men forsøker å ta igjen det forsømte! Ser du har kjøpt inn nytt herlig papir og tapetsert den lille hylla innvendig! Den ble helt nyyydelig!!!
  Må ha vært en stor jobb og tuklet å få til..
  Men med DET resultatet gjør det ingenting!!
  Nydelig ble det!! Barnekunst er noe av det koseligste jeg vet og har satt mye av datterens tegninger i glass og ramme!
  Det er kunst som både barna og de voksne blir glad av :)I dag er det fredag igjen og det er ukas aller beste dag! I min lunsj skal jeg treffe en venninne og gå på et marked som kunsthåndtverkere i Osloområdet holder hver høst! Synd at det regner men håper det blir hyggelig likevel! Ha en fin helg du også Pillepalle! Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Kjære Pillepalle!
  Aj, papirer får man aldri nok av! Og i allefall ikke prikkete!!!! Jeg elsker prikker og lillafarven er jeg svak for.
  Du tryller nok til mye fint med de flottepapirene etterhvert.
  Det er godt sommervær her i dag, og jeg har sittet i hagen i hele dag med en god, men dessverre kreftsyk venninne. Vi har spist og spist og skravlet og skravlet og hatt en nydelig dag sammen. Hun er akkurat som meg; vifter med armer og bein, skravler masse og snakker høyt og ler høyt. Tenker at naboene fikk underholdning om de var ute i hagene sine, ha, ha,.
  Nå vasker far i huset ; ja nettopp huset med høytrykkspyler. Jeg skal lage taco som vi skal spise i utestua og se et danseprogram på tv. Så blir det nok yatzy-spill og slikt.
  Ønsker deg og resten av din fine familie en nydelig helg! Skal skrive en mail til deg i løpet av helgen, jeg! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett