2009/09/13

Annen "interiør-reportasje"

Har vært på venninebesøk igjen. Synes, jeg har noen gode venniner som hver er veldig kreativ. Denne her bor i en selveierleilighet i et veldig gammelt byhus. Hun var giftet med en arkitekt som har skissert og oppført hele leilighetens ombyggingen. De var ofte på loppemarkeder eller på auksjoner pga. et stort lidenskap bla. for gamle kjøkkenmaskiner, vesker og bokser. Må innrømme at jeg faller for den gamle kjøkkenvekt som de fant i et slakteri. Kjøkkenet er ikke bare kjøkken, men også utstillingsrom. I stuen finnes lenestoler fra et programmkino som dessverre forsvant for noen år siden (det er cineplex nå, et stort "kinosenter"). Hun elsker smykke og sammler kjeder. Gamle vesker er også i fokus. Denne på bildet helt nederst tilhørte en busskonduktør. Alltid spennende hos henne!
Bei einer weiteren kreativen Freundin! Sie sammelt u.a. alte Taschen, Küchenmaschinen und Blechdosen. 

8 kommentarer:

 1. Hei Pillepalle :))Så morsomme bilder! En sånn gammel vekt husker jeg godt de hadde i butikken da jeg som barn vae med mammaen min i butikken :) Så moro det hadde vært å få tak i en sånn! Så koselig at du kunne bruke det lille brettet jeg sendte deg! Det ser ut til å trives hos deg synes jeg! Jeg sitter for tiden og lager meg ny blogg og all tid foran skjermen går med til dette. Vil jo gjerne være på lufta igjen snarest vet. Ønsker deg en fin kommende uke og fortsatt fin søndagskveld! Klemmer fra kardemomme :))

  SvarSlett
 2. God morgen, kjære Pillepalle!
  Tusen takk for søte ord! Jeg bare simpelthen ELSKET de kino-stolene!!!!! Wow!
  Vekten var også svært sjarmerende og herlig å ha i hus. Så gøy å få besøke et slikt litt annerledes og persolig innredet hjem!
  Solen stråler her i Sandefjord og det tegner til å bli en nydelig høstdag. Det er valg i Norge i dag, og jeg får vel komme med avgårde å stemme litt senere. Ellers skal jeg sy i dag, men i morgen er det full skoledag.
  Ha en glad dag, søte Pillepalle!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 3. så artig! fet og annerledes stil. takk for inspirasjon og god ny uke:)

  SvarSlett
 4. Schöne bilder von die Häuser deine Freundinnen. Ich mag vor allen die Kinosessel. Ach...eigentlich alles. ;)
  ♥ Jeannette

  SvarSlett
 5. takk for koselig kommentar.
  så kule kinostoler, veldig stilige. Du herlighet så flink du er til å hekle, jeg skulle virkelig ønske jeg var så flink. Kjempe mye fint her.

  SvarSlett
 6. Så fint, ja! Kreative venninner du har:)
  Ha ei herleg veke:)
  Klem frå meg!

  SvarSlett
 7. Så mye artig og spenstig det var i denne leiligheten:) Tusen takk for titten for du hilse din venninde å si:)

  SvarSlett
 8. Såg din fina våg, jag har en likadan som jag lade ut igår, bland flera vågar.

  SvarSlett