2009/11/27

Litt julepynt

Må innrømme at jeg kunne ikke vente lengre med å pynte litt. Dagen begynte med et levende lys og en gode kopp kaffe før kjøkkenet har forvandlet seg til en rød-hvit stripete og prikkete førjulshule. Også på gangen var det litt julepynt i morges. I julekistene fant jeg mange velkjente gjenstander jeg er veldig glad i, men med det samme måtte flere andre for alltid si "farvel". Og så forsvant de i søppelbøtten. Det var starten på juletiden hos oss. Dessuten er det svineinfluensaen som kom for besøk....Eldstemann ble syk med høy feber i går. 
Heute habe ich doch schon ein bisschen mit dem Schmücken angefangen. In den Weihnachtskisten fanden sich viel vertraute schöne Sachen, doch andere mussten sich leider verabschieden und landeten in der Mülltonne. Außerdem hat mein Großer seit gestern hohes Fieber, Husten usw.  und somit vermutlich die Schweinegrippe.

12 kommentarer:

 1. Snille, snille SNILLE Pillepalle!!!! Tuuusen hjertelig takk for den helt skjønne gaven som lå i postkassa her i dag!!! herlighet for noen nydelig kort av Bjørn Wiinblad! Du aner ikke hvor rørt jeg ble da jeg åpnet pakken fra deg!!
  Og så den nydeligste lille lysestaken jeg har sett da!!! Datteren min ble hoppende glad for de fine serviettene og så har du jo heklet den fine soppen!! Pakkene var så omsorgsfullt pakket inn i herlig prikkete papir og det så ut som en liten skatt alt sammen :))
  Kortene fra Wiinblad har jeg faktisk ikke sett før så det var ekstra moro å se dem. jeg skal nok finne noen fine rammer som jeg skal ha den i etterhvert. Tusen millioner takk igjen kjære Pillepalle!!! Dette var virkelig koselig snilleste deg:))Takker så mye fra datteren min også som var kjempestolt over å få sin egen pakke med den fine soppen på :))Hun elsker servietter så dette var midt i blinken :))
  Ser at du har begynt å tenke på jul du også..
  Hvem har ikke det forresten hihi!!! Du hadde så fine bokstaver og fatet med hjorten eller elgen på var så superflott! Jeg har også et etasjefat som alltid er i bruk på julaften. Er så fint med kaker og julegodter i flere etasjer. Stakkars sønnen din som har fått den fryktede influensaen. Håper han kommer seg fort og slipper å ha mye vondt! Man blir så bekymret og satt ut når det feiler barna noe.
  Heldigvis er det fredag og det er den beste dagen i hele uka synes jeg. Vi skal lage tacos og se masse på tv..Et glass rødvin blir det helt sikkert også :))
  Riktig god bedring til gutten din og så får dere ha en så fin helg som det går an med sykdom i huset..Og tusen millioner takk for den nydelige gaven igjen Pillepalle!!
  Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Deine Bilder sind wieder einmal wunderbar.
  Gute Besserung für deinen Großen und
  herzliche Grüße sendet Polly

  SvarSlett
 3. Dejlige billeder. Hvor har du pyntet fint :-)

  SvarSlett
 4. Så koselig...det er mye fin stemning i prikker og striper i rødt og hvitt! Likte veldig godt bokstavene dine og etasjefatet :) Ha en fin adventshelg.

  SvarSlett
 5. Å, så koselig julesteming!! =) Blir inspirert til å begynne pynting med lilla andventslys og ting og tang =) LIker denne førjulstiden.. i morgen vil jeg kjøpe julrose og nye interiørblader med masse julestemning..
  Ha en riktig god helg!! Håper alt er vel, selv om sykdom har sneket seg inn i heimen! Heisålenge fra M =)

  SvarSlett
 6. Hei, så kosleig du har fått det i julekjøkkenet ditt.. skjønner godt at du ikke klarte å vente lengre.. Som du så inne hos meg, klarte jeg ikke det jeg heller.Takk for kosleig kommentar..
  Huff ikke artig med influensa.. tok vaksine hele familien i dag her.. God bedring til sønnen..
  Ha ei god helg!
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 7. å så herlige julestemning!
  masse god bedring til sønnen din:)

  SvarSlett
 8. Kjære, kjære, kjære Pillepalle!!
  Du må være det snilleste, flotteste mennesket som finnes i hele vide verden!!! Takk, takk og millioner av takk for den fantastiske gaven jeg fikk. Jeg fikk hjertebank og ble helt varm i kroppen når jeg forstod at det var kommet pakke fra Tyskland. Du er det perfekte eksempelet på det vi i Norge kaller "Mor Godhjerta";) Den lille adventstaken var utrolig skjønn! Målet vårt for morgendagen var faktisk å kjøpe adventstake, men nå slipper vi å stresse med det:) Og fyrstikkene er faktisk for fine til å brenne opp... men jeg har tent èn allerede, og nå skinner alle lysene i stua vår:) Og de kom i den søteste prikkete boksen! Og når selve gaven var så fint pakket inn med hjerter og sløyfer ble jeg kjemperørt. Tusen takk, Pillepalle. Jeg har postet en pakke i kveld som har ligget her lenge. Huff, jeg er SÅÅ treg på sånne ting. Så jeg fikk litt dårlig samvittighet i dag. Håper den kommer fort frem til deg:) Jeg tror kanskje to av tingene kan passe inn på kjøkkenet ditt sånn det ser ut nå:) Synes det ble så fint med alle de røde stripene og prikkene. Et skikkelig koselig julehus! Kan tenke meg det blir mange koselige julefrokoster og middager rundt kjøkkenbordet deres. Igjen, tusen takk for omtanken du viser, det rører meg langt inn i hjertet.

  Ha en kjempefin kveld Pillepalle, jeg håper alle snart er friske og raske i huset deres.

  Gode tanker og varme smil fra Marthe og hennes lille familie (Mathea hvisket meg i øret og sa at hun gledet seg til å pakke opp gaven fra deg på juleaften)

  SvarSlett
 9. Liebe Pillepalle,

  das sind zwar keine schönen Nachrichten, aber es wird auch wieder alles gut mit Deinem Großen. Ich habe jetzt schon paarmal gehört, daß der Krankheitsverlauf gar nicht so schlimm ist.

  Deine rotweißen Dekorationen sind so schön, die Stiefelchen, die rotweißen Buchstaben (klasse!), die weiße Besteckschublade auf dem 1. Bild und das Holztablett mit der Kerze - alles total wirkungsvoll.

  Ich schicke Dir ganz liebe tröstende Grüße und wünsche Deinem Großen schnelle und gute Besserung.

  rosenresli

  SvarSlett
 10. En massa härliga julsaker! Gillar att du satt upp prickigt papper/tapet på den lilla väggen under fönstret.

  SvarSlett
 11. obrigada pela visita,
  beijo ( Adri )

  SvarSlett
 12. Så koselig hos deg! Jeg har også pyntet litt i dag, klarte ikke vente. Men nissemor og nissefar ligger enda i eskene sine. Jeg har planer om å ta utfordringen din, men det går litt seint med meg på bloggefronten. Laget heller et nytt innlegg for en gangs skyld :)

  SvarSlett