2009/11/03

Detaljer fra gangen


Beklager at bildene kom uten tekst i ettermiddag....Jeg kunne ikke fortsette med innlegget som planlagt (og så var det to nydelige kommentarer før jeg kom ut med teksten). But here we are: Tove i den fine bloggen lykkeoglykkeliten viste frem noen herlige bilder av gangen sin. Da har jeg selv blitt inspirert å vise noen gangdetaljer. Først og fremst skoer! Jeg faller for litt mer behagelige eksemplarer, flat og bekvem skal de være (håper du er ikke skuffet av min smak, kjære Minmill:)). Liker mest spanske Camper-skoene jeg. De brune skoene har jeg fått fra verdens beste Pillepallemannen som kom hjem med disse da han var i Skottland i siste uke. Verdenskartet kjøpte jeg akkurat i dag. Det passer godt i gangen, synes jeg. Obelixfiguren er sparebøssen til gutta mine :) Veggteppet som jeg faller for har jeg fått kjøpt i Hemsedal for noen år siden. Det er ikke bare flott, men også kjekk med å gjemme sikringsskapet :)) Dørene til gangskapet (innbygd) malte jeg i forbindelse med den store malingsprosessen i forrige uke. Guttebildet er en barndomstegning av mannen min.  Må innrømme at han er mye søtere nå til dags ;-)
Akvarellen med Lofotmotiver (oppslagstavle) kom som postkort i sommer! Jeg har blitt kjent med en nydelig gamle dame da jeg var i vårferie i Lofoten. Hun lager akvareller hvor hun går og står. Vi har fortsatt kontakt med hverandre og så skrev hun kort til meg. 
Ein paar Details aus meinem Flur: Die braunen Schuhe hat mir mein Mann aus Schottland mitgebracht. Der Obelix fungiert als Sparbüchse meiner Söhne. An der Uni war heute Posterverkauf, dort besorgte ich mir die schöne Weltkarte. Das Lofotenaquarell an der Pinnwand stammt von einer lieben alten Dame, die ich im Frühjahr dort oben kennen gelernt habe. Vor einigen Jahren brachte ich mir den Wandteppich aus Norwegen mit, hinter dem sich unser Sicherungskasten versteckt.

3 kommentarer:

 1. Heisann Pillepalle. Nå måtte jeg innom hit og titte litt, selv om det ikke var så lenge siden sist. Jeg begynner å få lyst til å være litt mer aktiv med bloggingen igjen og legge igjen noen kommentarer. Nytter ikke å legge igjen kommentarer når hodet er fullt av leie tanker. Da blir det ikke mye sprudlende ord fra tastaturet.. :))

  Gøy med bilder fra din gang. Litt sånn artig å se hvilke sko som blir uthevet her. Det verdenskartet var helt i min smak. Jeg vil også ha et sånt! I det store og hele er jeg helt gal etter store plakater og kart.

  Jeg sitter på jobb nå, men skal snart sette meg i bilden og kjøre hjemover. Det er mørkt ute nå selv om klokken bare er litt over fire. Nå er det bare hjem og tenne stearinlys og spise middagsmat. Mmmmm. Ha en flott kveld kjære deg. Klemmer fra minmill

  SvarSlett
 2. Hallo!

  Så fin gang du har! Verdskartet tar seg godt ut i gangen :)
  Likte sko hylla som du har tapetsert, heilt etter min smak.

  Her er det avslapping etter ein tung dag på jobb.

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå kamille

  SvarSlett
 3. Så fint du har det i gangen din! Koselege sko og nydeleg plakat:)
  Ha ein flott dag!

  SvarSlett