2009/11/13

Handletur i nettbutikkerDet er utrolig fint å handle på internett, synes jeg. I byen finnes ikke så mye spenennde og det mangler ofte tid til å løpe rundt på jakt etter noen fine ting. Og dessuten er jeg aldri alene i byen. 1000vis hektiske mennesker her og der, nei, de liker jeg ikke så godt. Men å sitte foran min kjære iMac, gjerne med en god kopp kaffe eller te, ja, det er så koselig og avslappende. Jeg har da noen favoriserte tyske nettbutikker som jeg pleier å besøke av og til. Se hva jeg fant: En gammeldags lysestake og en nydelig små stjern for et små stearinlys, en skål for kjøkkensvampen eller sånn, herlige kort, en rød-hvit-stripete band (oppe på hylle) og en flaskekasse. Den vil jeg gjerne gi til en gode vennine som liker så mye denne flaskekassen jeg har stående i mitt kjøkken. Hjortekort og denne prikkete posen kom med som tilsetting i en av pakkene. Så koselig! Må innrømme at jeg forventer noen pakker til :)
War ein bisschen im Netz unterwegs, um viele schöne Dinge zu kaufen. Kerzenhalter mit
Henkel, einen in Sternform, eine Seifen -oder Schwammschale, schöne Karten und einen Flaschenkasten.

4 kommentarer:

 1. Oh, das sehe ich ja jetzt erst...
  schön das Du auch auf Deutsch schreibst!,
  jetzt kann ich endlich verstehen was Du zu Deinen schönen Bildern schreibst. ;o)

  Dankeschön!

  viele Liebe Grüße, Sarah

  (...jetzt "traue" ich mich auch Kommentare da zu lassen...)

  SvarSlett
 2. Oh, da haste aber wirklich richtig gut geshoppt! Sehr schöne Sachen! Übrigens geht´s mir wie dir: Ich hab da auch so meine online-lädchen, bei denen ich immer ma vorbei schau. Hatte vor ein paar Tagen auch so´n Anfall und bin nun ebenfalls in "freudiger Erwartung" auf ein paar Päckchen, hoho.
  Schönes Wochenende!
  Britta*

  SvarSlett
 3. Hei hei...
  SÅ mye fint du har handlet deg da...
  Likte det hjørnet ditt med alle de fine fine bildene(Kortene).
  Du har en fin stil.
  ha en fin helg, og takk for kommentaren din i dag..det setter jeg stor pris på.
  Drops

  SvarSlett
 4. Netthandel er flott ja! Mye fint du har fått tak i.:) Jeg venter på endel pakker for tia jeg også, har begynt julehandelen og handel til julekalender. Målet mitt er å gjøre alt på nettet i år.;)

  SvarSlett