2009/11/10

Gratulerer med dagen, min eldstemann!Og vipps! Tiden går så alt for fort! Gratulerer med 13. bursdagen i dag, min elskede skatt. Du kunne da gjerne bli så små og søte for bare en dag om igjen, spør du meg. Din (nå pinelige) mamma ville ikke stoppe med å kysse og klemme deg :))


Herzlichen Glückwunsch zum 13. Geburtstag, mein lieber Schatz.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til din eldste gutt. Jeg får nesten tårer i øynene når jeg leser om dette. Det er så herlig med barn, og jeg skjønner godt at du vil skru tiden tilbake. Barneårene går så utrolig fort. Jeg vil helst ikke at mine barn heller skal bli større. Jeg er også en mamma som kysser og klemmer masse. Jeg spør dem av og til om jeg skal slutte med det, men da sier de heldigvis nei. :)))
  Kos deg med go' gutten din, Pillepalle.

  Klem Minmill

  SvarSlett
 2. Stort tillykke med din søn. De bliver alt for hurtigt store de børn :-)

  SvarSlett
 3. Gratulera med overstått bursdag til din eldste gut. Forstår godt at du kunne tenka deg å skru tida tilbake, den går så alt for fort. Gler meg til den dagen eg bli mamma:)

  Ha ein strålande onsdag!
  stor klem frå kamille

  SvarSlett
 4. Hei kjære Pillepalle :))Litt forsinket gratulasjon til 13 åringen din! Måtte smile av klemmene dine! Min datter er heller ikke så glad for at jeg vil klemme henne hele tiden og forteller at jeg savner tiden da hun var liten og jeg kunne stjele klemmer fra henne hele tiden. Man må visst passe på når de er små :)) Så mye fint du har laget i det siste!!
  Reinsdyrene med tapet var så flotte og ugla ble jeg kjempebegeistret for! Har jo litt dilla på ugler for tiden..
  Ha en nydelig dag videre! Her i Oslo er det grått og kaldt i dag. Tror jeg skal holde meg inne hele lunsjen og heller sitte litt på nettet! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Uff, de vokser så altfor fort! Min største er jo bare 5 1/2 ennå, men plutselig så prater han så 'voksent' og jeg får panikk for at han skal bli stor for kyss og klem... Vi får nyte det så lenge vi kan:)
  Og reinsdyrene dine var kjempefine! God idé å kle dem med fargerikt papir! Klem B:)

  SvarSlett
 6. Kjære Pillepalle!
  Så koselige bilder av eldstemann og bursdagsfeiringen! Tenk at du nå har tenåring i huset! Jeg har jo sett bilder av dine flotte gutter, slik de ser ut nå...og de er sååå fine gutter! Mine to gutter syntes jo de så sååå kule ut, og ble rent nysgjerrige på disse to tyske karene.
  Tiden går så fort....og vips så er de grodd og blitt så store disse gutta som en gang var så små og ville sitte på fanget ustanselig.
  I går hadde vi gamle mamma på middagsbesøk, og etter middagen så vi på gamle videoklipp av guttene da de var rundt 1-2 år. Det var sååå rart, og jeg fikk nesten klump i halsen av å se de stabbe rundt med stor bleierompe. Nå lå de henslengt på sofaen og så på opptaket med et lite smil om munnen.
  Ser også at du har fått reinsdyr i familien! Så superfine de er! Jeg er jo gal etter disse horn-dyrene.
  Ønsker deg en glad dag, Pillepalle! Og en ting; du får IKKE lov til å ha dårlig samvittighet å tenke; nei nå skulle jeg ha sendt en mail!!!!!!
  VI skrives når vi har ork, tid og lyst!! Jeg er her uansett.
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett