2009/11/22

Jeg er så skuffet!

Bildet er lånt her
Det kunne har vært vårt nye hus, men det er noen i veien med. Utrolig synd og letingen går videre :((
Das hätte unser neues Haus sein können. Hier passte alles, aber leider klappte es nicht. Nun geht die Suche weiter.

4 kommentarer:

 1. SÅ utrolig kjedelig... Ønsker deg bedre lykke til neste gang. Og tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger fra deg ibloggen min. Det er så utrolig koselig å finne kommentarene fra deg ,blir veldig glad for dem:)
  Og ikke minst for mulighet for kort!! Sender deg en e-post straks:)

  SvarSlett
 2. Nå måtte jeg inn å lese hvorfor du var lei deg. Jeg ble litt engstelig skjønner du. Jeg visste ikke at dere var på husjakt en gang. Det huset du viser bildet av så jo flott ut, men hvis det var noe galt med det, er det jo bra at det ikke ble deres. Det kan bli en dyr affære å kjøpe hus med for mange feil.... Hvis det var sånn det var da. Jeg er sikker på at dere kommer til å finne noe som er finere og flottere. :)))

  SvarSlett
 3. Liebe Pillepalle,

  das tut mir leid. Das Haus ist sehr schön, aber wer weiß, vielleicht findet Ihr sogar ein noch schöneres. Als uns unser Haus zufällig begegnete, hatten wir gerade erst eine Wohnung gekauft und dachten eigentlich gar nicht an ein Haus, es war wirklich Zufall. Aus einem geplatzten Traum kann manchmal etwas noch schöneres entstehen. Ich wünsche euch viel Glück bei der Haussuche!!!

  Viele liebe Grüße,
  rosenresli

  SvarSlett
 4. Så kjekt med husjakt! Forstår godt at du er skuffa, enten det var noe galt eller at det ikkje var som det skulle. Håper at det dokke opp noe som passer til dokker :)
  Klem kelm

  SvarSlett