2009/10/31

Høstkrans og minnedag


Kjøpte en høstkrans til svigermoren min på marked for noen dager siden. Den liker jeg utrolig godt. Så måtte jeg løpe og hente en sånn for meg også i går.
Det var akkurat i dag for ett år siden at min kjære svigerfar døde. Vi savner han fortsatt så mye. Det var så trist at jeg kunne ikke ta avskjed med han. Døden hans kom ikke uventet men likevel for plutselig. Heldigvis kunne i alle fall mannen min si adjø til hans far. Han var på besøk i sykehus den dagen før det skjedde. Svigerfar ble ikke begravet, men bisettet i den adriatiske sjøen. Det var hans støre ønske som vi aksepterte, men likevel, jeg ville så gjerne ha et sted hvor jeg kunne gå hen.

Kaufte zwei schöne Herbstkränze, einen für meine Schwiegermutter und einen für mich. Heute vor einem Jahr starb mein Schwiegervater, den ich sehr vermisse.

5 kommentarer:

 1. Flott krans.
  Kjekt å gleda andre :)

  Trist å lesa om svigerfaren din sin bortgang. Leit at du ikkje fekk tatt avskjed med han.
  Forstår godt at du kunne ønska å ha eit sted å gå til.

  Sender over de varmaste tanker!
  Klemmer frå kamille

  SvarSlett
 2. Huff det var trist lesning:( Skjønar du vil ha ein stad å gå til...
  Varme klemmar frå Anne

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle

  Fikk en klump i halsen når jeg leste det du hadde skrevet her. Så trist med mennesker som blir borte... Men det er dessverre livets gang, og man må prøve å huske på alle de gode minnene man har sammen med personen som har blitt borte.

  Kransen var flott, med deilige høstfarger. Det er så nydelig ute for tiden. Varme, friske farger på høstløvet. Jeg liker så godt høsten! Går lange turer med Mathea om dagen og prøver å være flink til å se alt det vakre rundt meg.

  Benken på kjøkkenet deres ble forresten kjempefin!! Bra valg å male den hvit. Det ble lyst og flott:) Rart hvor masse et malt møbel kan forandre uttrykket i et rom. Har merket det selv med ting jeg har malt i leiligheten.

  Her regner det i bøtter og spann i dag. Og i kveld skal vi på babysvømming med Mathea. En dag i vannets tegn, altså!:)

  Ønsker deg en flott dag Pillepalle!

  Og du, jeg har dessverre mistet adressen din, kunne du sendt meg den på mail?

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 4. Kjære Pillepalle!
  Tenk er det gått et år siden svigerfar døde nå... Husker så godt du skrev om det på bloggen, og det slo meg hvor godt og nært forhold du hadde til han, din svigerfar.
  Skjønner det med en grav å gå til, men på en måte er det jo flott at dere etterkom hans ønske også!
  Jeg var på faren mins grav allehelgensdagen med roser og satte på lyslykter. Det ble så vakkert.Skjønner at du ville gjort slik med din svigerfars gravsted.
  Håper du har fått mannen din hjem nå! Her har min mann deadline til fredag, så nå nærmer det seg slutt for den hektiske perioden, og det skal bli godt!
  Guttene lengter masse etter pappa`n som aldri er hjemme for tiden.
  I morgen skal jeg jobbe full undervisningsdag, men ellers må jeg prøve å være flink til å sy til julemarkedet.
  Tusen takk for søte og rosende ord om syingen min også! Ha en god natt og en lys morgendag, Pillepalle! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei kjære Pillepalle! For en nydelig høstkrans i de vakreste høstfarger! Det er så trist med mennesker som plutselig ikke er blant oss lenger men man får være flink til å ta vare på de gode minnene man har..Er sikker på at svigermoren din er glad for sin flinke svigerdatter som kommer med en sånn gjennomtenkt gave! Skal si du svinger deg hjemme Pillepalle..Det "nye" bordet ble jo så fint hos dere og det er jo så moro med slike forandringer..Det er ikke alltid så mye som skal til heller.Litt ny farge og svisj så har man et nytt møbel. Stemningen hjemme hos dere er så varm og personlig!
  Her er det ikke akkurat varmt for tiden. I går kom det noen centimeter snø men i dag regner den bort og det er tåkete og grått! det aller vesrte været jeg vet om..Men inne er det jo godt og varmt og jeg har hentet kaffekoppen og satt meg til å spise lunsj. Ha en fin dag videre Pillepalle! Store klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett