2009/10/19

Tilbake fra ferieturen til.....

.....Italia og Lago Maggiore :))
Jo, hva skal jeg si? Disse dager var ubeskrivelige! Vi fant et fint hotell med en litt gammeldags atmosfære like ved sjøen. Utsikten fra balkongen var fantastisk og været spilte også med. Det var sol i hele dagene og det var varmt under hele dager.  Vi koste oss masse og nøt tiden. Mer bilder senere. Mange takk for alle fine kommentarer! Klem fra
Wir sind zurück vom Lago Maggiore. Die Tage dort waren unbeschreiblich schön. Wir hatten ein nettes Hotel mit fantastischen Blick über den See und das Wetter war die ganze Zeit warm und sonnig. Weitere Bilder folgen. Herzlichen Dank für die netten Kommentare!

6 kommentarer:

 1. Å, det såg koseleg ut! Kjekt å ha deg tilbake:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. For en vitamininnsprøytning!

  SvarSlett
 3. Oh my god, Pillepalle. Nå så jeg at du hadde laget et innlegg på hvor dere hadde vært. Her så det utrolig deilig ut å være. Jeg elsker sånne steder som ser litt pittoresk ut. Ser for meg dere to rundt et lite restaurantbord med utsikt mot sjøen, en vinglass sammen med parmesanskinke og parmesanost. Oh. I like. Skulle virkelig ønske at jeg kunne vært akkurat der. Godt at dere fikk kost dere sammen alene, og det treng i en hektisk familie hverdag. Jeg er sikker på at guttene deres nøt livet uten dere også. :)))

  Ha en fin høstkveld. Klem Minmill

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake Pillepalle :))Det var virkelig et fantastisk sted! Dette var litt av en reklame for nå fikk jeg lyst til å reise med en gang! Jeg har aldri vært i Italia men har så absolutt lyst til å reise dit! Jeg har ikke hørt om dette stedet før men du verden så malerisk vakkert! Ha en fin mandagskveld! klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Oi så vakkert!! Skulle gjerne sittet på den verandaen og sett på utsikten =) Så veldig fint ut!! Nydelig lys!! Ha en fin kveld hilsen M =)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder frå turen dokkas! Det såg heilt sjønt ut :)
  Kan tenka meg at det var godt å reisa uten ungar og ekstra kjekt å sjå dei igjen etter turen :)

  Ha ein flott tirsdag!
  Klemmer frå Kamille

  SvarSlett