2009/10/20

Kos!

Høstkos: Kastanjenøtter - deilig som Gnocchi og i brød!
Fjellkos: Solbad og lur på tur!
Kaffekos: Tre for to (det var Pillepallemannen som var tørst!)
Balkongkos: På morgenkvisten, fru Pillepalle nyt(t)er solen.
Båtkos: På tur på sjøen.
Sjøkos: Utsikt! Utsikt! Utsikt! Was wir alles genossen: Maronen, Wandertouren, Kaffeestunden, Morgensonne auf dem Balkon, Bootstour, Seeblicke.

5 kommentarer:

 1. Koselege bilete! Ser ut som om de har det veldig bra:)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 2. So schöne Bilder! Da hattet ihr wohl einen wundervollen Urlaub (auch wenn es nicht im hohen Norden, sondern 'nur' im Norden Italiens war;-)).
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle!
  Tusen takk for koselig postkort fra deg som dumpet ned i postkassen min i går! Du er så søt og oppmerksom!!!
  Så fantastisk dere bodde i Italia! Det er fare for at jeg hadde grodd fast på veranden på hotellet. Så vakkert¨å sitte og se utover!
  Håper dere har fått ladet opp batteriene masse!!!! Det er så skjønt å komme bort litt i blant! Litt miljøforandring gjør godt for kropp og sjel.
  Her er Kaspara-mannen inne i sin mest slitsomme arbeidsperiode og jobber til rundt midnatt hver dag utenom fredag og lørdag. Da blir det kos her hjemme med gutta.
  Når perioden er ferdig tar vi nok noen dager på hotell i Gøteborg slik vi pleier. Da får jeg nok møtt Lotten som jeg har møtt før også.
  I dag skal jeg spise lunsj med ei god venninne på et koselig spisested i byen. Får ta med kameraet! Denne venninne traff jeg på lærerhøyskolen, men hun ble aldri jobbende som lærer, men har i steden hoppet mellom ulike lederstillinger på andre fronter.
  Vi får ikke sett hverandre så mange dager i året, men når vi sees er set som vi kjørte fram og tilbake til lærerskolen i går. da må vi ha full oppdatering på hverandre, og har fantastisk koselige timer.
  Ønsker deg en glad dag i Tyskland, Pillepalle! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Så mycket vackra bilder! Och mycket mys! Visst betyder kos = mys?

  SvarSlett
 5. Vilka vakra vyer.Vilka underbara bilder.

  SvarSlett