2009/10/27

Noen småprosjekter

I de siste dagene malte og malte jeg. Det var bare noen småprosjekter, men likevel, jeg var veldig opptatt med disse. Vi hadde stående noen eldre IKEA-kurver  som vi pleier å bruke som oppbevaring for videokassetter, dvd, osv. Se på før/etter-bildene. 
Har også malet et lite nattbord,  en gamle kommode og denne hylla som vi bruker som TV-hylle. Den er IKEA-Ivar - kjedelig og gammel. Liker den litt bedre da den ble lysgrå. Luen matcher til et skjerf som ble heklet for en liten stund.  Måtte hekle luen minst tre ganger på nytt før jeg var glad i. Kjøpte noen roser og en liten høstkrans i dag som pynter stuebordet.
Habe einige ältere IKEA-Körbe angemalt, in denen wir CDs, DVDs usw. aufbewahren. Außerdem noch eine alte Kommode, ein Regal und ein Nachttischchen. Die Mütze habe ich mindestens 3 mal neu gehäkelt, bis ich zufrieden war. Sie passt zu einem Schal, den ich neulich mal gezeigt habe. 

4 kommentarer:

 1. Hei Pillepalle!

  Det ligg alltid ein koselig kommentar å venter frå deg - tusen hjertelig!
  For ein super idèe å male gamle ikea korger :)
  Det er skikkelig kjekt å male om møbler og ting.
  Eg driv fortsatt med ein bitteliten settekasse. Eg har vist vore litt dum å malt med grunning først noko eg sikkert ikkje hadde trengt. Det tar tid då ska eg sei deg,hehe.

  Ha ein strålande tysdagskveld!
  Klemmer frå Kamille

  SvarSlett
 2. Hei kjære Pillepalle!

  Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen kommentar hos deg. Men jeg er stadig innom å titter. Blir glad hver gang, du viser så masse fint. Vi har også dvd'er i slike kurver. De ble veldig fine i hvitt! Ser ut til at du har gode dager! Håper italiaturen var fin- det så slik ut på bildene! Jeg elsker Italia! Maten, språket, kulturen! Tror jeg må få med meg Mathea og Rasmus dit snart;)

  Vi har gode dager, men det blir lite tid til blogging. Men jeg kommer sterkere tilbake:)

  Ønsker deg alt godt Pillepalle! Kos deg i høstmørket. Gjerne med en kopp kakao, sånn som jeg gjør;)

  Varme klemmer fra din venn i nord

  SvarSlett
 3. Hei Pillepalle :))Smart å male disse gamle Ikeakurvene! Jeg har også et par sånne som fortsatt er brune og som jeg har plassert i en bod..Kanskje jeg skulle hente de fram og gi dem nytt liv? Jeg har sprøytelakkert en kurvstol en gang og det tar litt tid men det blir jo så fint! Skal si du har mange prosjekter på gang for tiden! Blir moro å se etterhvert :)
  Det interiørbladet du viste under så så flott ut. Julestrømpene derfra er vist i siste utgave av danske Bolig Liv også og jeg har planlagt å lage den ene av dem!
  De er superfine :))Ha en glad onsdag videre! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Så fine dei korgene blei! Er det vanskeleg å male korger eller? Vakre bilete frå deg:)
  Klem Anne:)

  SvarSlett