2009/10/02

Ordning i hylle?

Vet ikke hvorfor, men jeg har fargesortert bøkene mine. Var det klok? Er det ordentligere i hylla nå? Opprinnelig stodde bøkene sortert etter forfatter og innhold (Herbjørg, Knut, Linn, reisebøker, krim, sjønnlitteratur, lærebøker osv). Men nå?  Alt er hulter til bulter. Dina-bøkene står glissen i hylla (grønn, blå, rosa....), den ene her, den andre der. Syntes egentlig at trilogier hører tilsammen ;-) Er ikke ganske tilfreds. Det skal endres igjen, synes jeg.
Ha en fin helg alle sammen!
Habe meine Bücher nach Farben sortiert, aber nun ist irgendwie alles durcheinander. Ich mag es doch lieber, wenn alles nach Autoren oder Art der Bücher sortiert ist. 

9 kommentarer:

 1. Synes det var litt stilig jeg da.. Har vurdert å gjøre det samme selv i det nye huset. Da skal alle bøkene jeg ikke har hatt plass til nå frem i lyset.. Å som jeg gleder meg.. Elsker bøker!

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Hallo!
  Ich hab das auch schon probiert und mir ging´s wie dir: sah zwar schön aus, hab schließlich aber alles wieder umsortiert...Übrigens gefallen mir deine selbstgemachten Kissen und Decken echt total gut, sieht alles sehr gemütlich aus!!! =)

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Du er genial, det blei kjempe stilig :) Hadde eg bare hatt ein mann som ikkje var så "praktisk av seg", så hadde eg også gjort det :)

  Ha ei fin helg!
  Gode klemmer frå Kamille

  SvarSlett
 4. Synes det ble kjempefint jeg. Men er enig i at trilogier hører sammen. Tror ikke jeg kunne sortert bøkene mine etter farger, da ville jeg brukt en evighet på å finne de bøkene jeg var på jakt etter. Er nok litt systematiker og liker at bøkene står etter forfatter og sjanger. Men så lenge man finner et system som fungerer for seg selv så blir man vel fornøyd:) Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 5. Hihi, så søt du er! Syns det var veldig fint no:)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 6. Da jeg var liten sa mamma til meg at "når jeg blei stor" måtte jeg sortere bøkene mine skikkelig, for det var ikke så lett å finne fram når de sto etter farge.

  Jeg karaktisere meg selv nå som "stor", og den dag i dag hender det mannen kommer med noen småirriterte utsagt over at han ikke finner bøkene sine som er i samme serie. Han har ikke full forståelse for at serier med forskjellig farge på ryggen må deles opp i bokhylla :P

  SvarSlett
 7. Jag tycker det ser jättefint ut! Sedan är det ju en smaksak hur man vill ha det. Själv trivs jag väldigt bra med att ha böckerna sorterade efter färg, för jag minns nämligen alltid just färgen på bokomslaget. Så när jag letar efter en bok behöver jag bara tänka: Vad hade den för färg? och så hittar jag den... :)

  SvarSlett
 8. Jeg har tenkt tanken selv, på å sortere etter farge på bokryggen. Men det er noe i meg som protesterer... Har ALLTID hatt bøkene sortert alfabetisk etter forfatter og etter type. Hadde nok ikke sovet godt om natten om trilogier ble splittet opp :oP
  Føl på det du. Synes uansett det er noe eget og hjemmekoselig med bøker i hyllene. Også selv om fargene er hulter til bulter!

  Søndagsklem fra meg :o)

  SvarSlett
 9. hallo! ich habs auch nach farbe sortiert und komme damit eigentlich ganz gut klar. ich glaube ich merke mir dinge generell besser visuell als über text. was mich aber immer stört ist das unruhige bild im regal durch die vielen farben. in möbelhäusern sieht es immer so geordnet aus, da dort bücher entsprechend der zimmereinrichtung farblich ausgesucht stehen, sehr gemein... lieben gruß von itsmynature

  SvarSlett