2009/09/10

Brev fra Norge

Jeg sammler Kaspara-hjerter :)) Ikke bare disse berømte stoff-hjerter (jeg har fått et sånt også), men også papir-hjertene som den søte damen Kaspara pleier å klistre på brevene hennes. 
Det var en nydelig brev fra henne som jeg fant i postkassen i dag. Hun har sendet meg den Dagbladet-artikkelen om bl.a. Kardemomme som jeg var veldig interessert i. Og selvsagt nysgjerrig etter :)) Som vedlegg kom også med noen kjempesøte kort som jeg liker utrolig godt! Tusen takk, kjære Kaspara! 
Jeg tok meg en biteliten tur til byen i dag og kjøpte ull for dette putetrekk på bildet.
Høstutgaven av yndlingsbladet mitt kom også i handlekurv. Tusen takk for alle koselige kommentarer! Ha en fortsatt fin dag alle sammen! 
Kaspara hat mir den Artikel über Kardemomme geschickt. Ich habe neue Wolle für den Kissenbezug und meine Lieblings-Wohnzeitschrift gekauft.

7 kommentarer:

 1. Hei søte deg!

  Denne Kaspara er bare helt sjønn :)
  Så fint hekleprosjekt, elsker fargene!

  Klem fra Kamille

  SvarSlett
 2. Hei Lilja! Det er så fint å høre fra deg! Bloggen din er "out of order" synes jeg. Er det feil med addressen kanskje? Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Så koselig med slike overraskelser i hverdagen!! Du minte meg på at jeg ikke har kjøpt siste utgave av Boligliv. Det skal jeg kjøpe meg i helga!

  SvarSlett
 4. Så heldig du er =) Alltid koselig å få hilsen i posten=) Morsomt at du tar utfordringen!!
  Ha en god kveld med yndlingsblad og hekletøy..!!
  Hilsen M

  SvarSlett
 5. Å få overraskelser i posten er trivelig. Liker utrolig godt fargen på den hekla puten din eller skal det bli teppe?

  SvarSlett
 6. Så fine farger du har valgt til hekleprosjektet! Nydelig!

  SvarSlett
 7. Heisan søte Pillepalle
  Tenk at du har sittet og klippet ut papirhjertene på konvoluttene, ble jo helt rørt her jeg sitter.
  Håper du koset deg med interiør-reportasjen. Litt gøy å se de menneskene en ofte har kontakt med her i bloggverden.
  Forhåpentligvis klarer far i huset å komme seg ut av et brennende hus for egen maskin, men han var veldig fornøyd med at du tenkte på han!
  Putetrekket du hekler er nydelig i farvene, og nå som høsten er kommet er det vel på tide å ta fram heklenålen igjen. Sitter og småstrikker litt på jule-kremmerhus innimellom. Lagde noen i fjor, som jeg likte så godt, og som jeg ser for meg å legge ut på salgsbloggen.
  Ja, i morgen er det helg igjen. Deilig. Har jobbet på skolen i dag, men har fri i morgen. Da kommer en god venninne med sin lille sønn på besøk på lunsj. Da blir det skravling og veiving med hender. Hun er om mulig enda "verre" enn meg. Ha en god natt og en fin helgestart, Pillepalle!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett