2009/09/19

Loppisfunn!


Mens guttene koste seg i svømmehallen og her Pillepalle på handletur i kjøpesenter var det jakt etter spennende funn på loppemarked hos meg. Og jeg fant, jeg fant! Et herlig synskrin med flott innhold - legg merke på den kjempefin stoppesopp (3 Euro), en biteliten hylle (1 Euro) og to morsomme kakkeler med fiskemotiv (1 euro) som kan henges opp på veggen. Kjøpte noen andre fine ting også, men de kan ikke vises. I alle fall ikke ***nå*** og ikke fra ***meg***, hihi! Syskrinet og hylla skal selvfølgelig males! Dette putetrekk kjøpte jeg i utsalg for noen dager siden. Ha en deilig helg alle sammen!

Heute morgen war ich auf dem Flohmarkt und kaufte ein Nähkästchen mit Inhalt (toller Stopfpilz, oder?), ein minikleines Regal und zwei kleine Kacheln zum Aufhängen (alles zusammen für 5 Euro). Den Kissenbezug habe ich im Ausverkauf erstanden. 

18 kommentarer:

 1. Kjære Pillepalle!
  Så koselig syskrin du har funnet deg! Morsomt å ta fram sysakene da!
  Hylla blirs sikkert også fin malt.
  Jeg har vært både på fotballcup med familien(begge gutta spilte) og loppemarked i dag. Jeg så en kamp og raste avgårde til et loppis. Fant ikke så mye; noen bøker, vatteppe, og noen få stoff, ja også en oransje lampe. Nesten alt kostet 5 kr. der. Herlig!
  Fotballkampen var litt utenfor naboby Tønsberg, og da jeg skulle kjøre tilbake til kampen etter en loppetur, rotet jeg meg helt bort! Guttene måtte vente lenge, mens kaspara vimset rundt på ukjente veier,ha,ha.
  Ha en nydelig lørdagskveld og hils den flotte Pillepallemannen din (har jo sett bilde av han) og gratuler på etterskudd!
  Stor klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Så flott syskrin! Kjekt å få tak i slike fine ting:)
  Ynskjer deg ein herleg laurdagskveld:)

  SvarSlett
 3. Härliga fynd! Jag gillar gamla sybehör. En sådan där "svamp" att stoppa strumpor på har min mamma. Ganska fiffig!

  SvarSlett
 4. Flotte skatter Pillepalle. Jeg var på runde i går og skal en tur på posesalg i dag, håper på det kan være noe artig igjen da også.
  Har du planer om å male syskrinet ? Forøvrig var jo innholdet like hærlig som sleve syskrinet, virkelig bonusgave:)
  Ønsker deg en deilig søndag:)

  SvarSlett
 5. Åhh vilka underbara fynd du har gjort! =)
  Ha en fortsatt fin söndag!
  Kraaaaaam
  Sanna

  SvarSlett
 6. Syskrin er en fantastisk ting:D Det er så koselig å pusle når man kan ta frem sakene sine fra syskrinet. Nå fikk jeg faktisk lyst til å montere noen knapper, bare for å kunne hente fram nål og tråd fra ett syskrin=)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Det var noen fine lopper du hadde kjøpt. Synes syskrinet og den søte lille hylla var superfin.Har en liten samling av "håndarbeidsklenodier" på syrommet mitt, men har plass til mer. Skjønner nå at det kan være lurt å titte innom et loppemarked eller to!! :-)
  Berit

  SvarSlett
 8. Hei pillepalle!

  Herlige loppisfunn, kjekt med disse loppemarkedene. Blir så glad av slike funn.

  Ha en herlis søndag!
  Klemmer fra Kamille

  SvarSlett
 9. Hei Kamille! Tusen takk for koselig kommentar! Lykke til med bloggen din!! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 10. For en flott blogg du har. Et slikt skrin hadde jeg også da jeg var lita jente, utrolig hva man husker bare man får litt starthjelp av bilder :)

  SvarSlett
 11. Hei kjære Pillepalle :)) Vet du at jeg elsker syskrin og har alltid gjort det! Som barn elsket jeg å titte i min mormors syskrin som inneholdt mange skatter i mine øyne, og stoppesoppen var på plass den også.
  Så utrolig spennende å finne et sånt skrin med innholdet intakt! På loppemarkedet på lørdag fant jeg en kasse med en masse knapper og glidelåser og jeg blir helt fyr og flamme over slike funn! Jeg simpelthen elsker loppemarkeder :)) Ha en fin tirsdagskveld der du er! Klemmer fra Kardemomme som akkurat har satt en hjemmelaget pizza i ovnen og snart skal spise :))

  SvarSlett
 12. herrlich , das Nähkästchen !
  Dazu mit dem ganzen Inhalt, da kannst du ja ordentlich stöbern und findst wahrscheinlich bei jedem Durchsehen wieder etwas Neues ;O)

  Liebe Grüße
  Neike

  SvarSlett
 13. Fint syskrin!

  Eg må berre spør - er du opprinneleg tysk?
  Eg har ein forkjærlighet for tysk! Eg blir så GLAD av å lese!!
  Skal begynne på tyskkurs og gler meg stort!

  Flott blogg du har! Eg kjem tilbake!

  SvarSlett
 14. Hei kjæreste Pillepalle!

  Så flotte funn du har gjort! Åh, det er så spennende å jakte etter disse herlige skattene. Likte spesielt godt den lille hyllen. Jeg har akkurat lik stoppesopp, og den er så søt;)

  Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa. Vi skal ha barnedåp for Mathea her i helgen. Hele familien til Rasmus (mamma, pappa og fem søsken med kjærester) kommer, og jeg gleder meg så til å ta dem godt i mot i mitt barndomshjem. Det er masse som skal ordnes, for vi skal lage alt av mat selv. Men det er bare gøy!

  Håper du har gode dager Pillepalle!

  Varm klem fra Marthe og Mathea (som endelig passer i den gode bodyen hun fikk av deg! Bilde kommer på mail snart)

  Ps: Jeg ble glad av den puten du viste over her. Herlige farger!

  SvarSlett
 15. Wundervollee Fundstücke! Daraus zauberst du bestimmt richtige Schönheiten.
  Liebe Grüsse
  Doris

  SvarSlett