2010/03/09

Det blir, det blir

Sakte, men sikkert blir det ordning i hyllene og skapene. Garnhaugene blir mindre og hekleresultater blir mer og mer fornøyende. Nytt putetrekk p.v. (ferdig) og veske p.h. (nesten ferdig)
Da jeg ville plassere dette nyeste bruktfunn på (eller i?) kjøkkenhylla kunne jeg ikke annerledes - jeg måtte bare rydde opp litt. Synes, jeg ble bitet av et vårpuss-virus eller sånn :)
Det er også fint å skrubbe litt av og til. Men bare av og til, spør du meg :))
Ein paar Häkelarbeiten sind (fast) fertig. Das Kännchen ist mein neustes Schätzchen. Im Moment ist bei mir großes Räumen und Schrubben in allen Regalen und Schränken angesagt. Manchmal macht das ja Spaß.....Manchmal :)

18 kommentarer:

 1. Jeg simpelthen elsker hekleriene dine - utrolig flotte farger! Og for en skjønn mugge du har funnet! Passet kjempegodt sammen med de andre nydelige ting i hyllen.

  Jeg er enig, skrubbing er vel og bra - men bare av og til. Ha en nydelig ettermiddag, klem fra Kastanjedamen

  SvarSlett
 2. God eftermiddag Pillepalle!

  Som du gør forårsrent :-) Ville ønske det smittede lidt, men her er gråt og trist vejr, så jeg luner mig under et varmt tæppe på sofaen.

  Jamen kæreste Pillepalle, de hæklerier er SÅ skønne at se på. Du er en evig inspiration. Er tasken sat sammen af firkanter? får helt lyst til at lave noget lignende :-)

  ha' en dejlig resten af dagen.
  Knus Mette

  SvarSlett
 3. Wunderschön!

  Liebe Grüsse
  Gabriel

  SvarSlett
 4. Skulle virkelig ønske å kunne hekle, det er bare så nydelige farger. Nå skal jeg gå igang med litt stedning her også. Ha en fortsatt fin uke, dagene bare fyker avgårde, klem.

  SvarSlett
 5. å herlig å få ryddet, som hyllene dine og, så utrolig fint! også så mye du har gjort! Lekre farger ! :D

  SvarSlett
 6. Inspirerende de fargerike og flotte hekletingene dine. Harmoni i bilder og håndarbeid :-)

  SvarSlett
 7. De er så nydelige de hekleriene dine :)

  SvarSlett
 8. Digger den vesken du har heklet. Fargene var også helt perfekte. Det er kjekt å forandre litt i hyllene når nytt skal på plass.
  Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

  SvarSlett
 9. Liebe Pillepalle,

  das Kännchen ist wirklich absolut süß und Dein Häkelbeutel hat Ähnlichkeit mit meinen Häkelbeuteln, ich nehme nur ein anderes Muster. Bisher habe ich die immer mit ganz dünnem Filetgarn gehäkelt, aber den nächsten mache ich mal aus Catania-Garn, dann wird er auch größer.
  Die Farben, die Du genommen hast, gefallen mir sehr.

  Viele liebe Grüße,
  Tanja

  SvarSlett
 10. Hei på deg kjære Pillepalle. Jeg oser av dårlig samvittighet når jeg kommer innom her for å skrive noen ord. Det er så sjeldent jeg skriver noen kommentarer for tiden. Jeg haster meg igjennom alle innleggene og bloggene jeg har lyst til å se uten å legge igjen spor etter meg. Men nå, nå må jeg skjerpe meg. Så her er jeg igjen. Bare vit at du ikke er glemt, jeg er innom uten at du vet det. Men jeg tror jeg hadde oversett at du gav meg en award litt lenger nede i bloggen og tusen hjertelig takk. Jeg er helt rørt og sitte her med blussende kinn. :)))

  Ser ut som du er en driftig dame for tiden. Du rydder og ordner og pynter og diller. Så herlig det ser ut i bokhyllen din. Jeg likte godt at du hadde brukt kart til å dekorere permer og skuffer med. Det er en ide som inspirerte meg, og som jeg vil ta med meg videre. Jeg elsker alt som har med kart og gjøre. Våren gjør at vi vasker og rydder siden sollyset kommer inn og avslører alt. Jeg har også holdt på her hjemme med å fikse og vaske. Alle hvite vegger og dører har fått seg en runde med salmiakkvann, så fingermerkene skal forsvinne. :-) Det blir så mye hyggeligere å se seg rundt i huset når det er rent og pent.

  Jeg liker så godt dine heklerier. Jeg har ikke heklet noe på evigheter, men jeg burde sette i gang igjen. Jeg har så lyst til å hekle en rund pute. Men nå får vi se da....

  Ok! Ha en fin dag Pillepalle. Nå må jeg jobbe litt, så blogges vi... Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 11. Hej!

  Ojojoj vad fint virkat! ÄLSKAR verkligen den flerfärgade duken, det var den snyggaste duk jag sett i hela mitt liv, utan tvekan! Tänk att kunna göra sådär fint alltså :)

  SvarSlett
 12. great stuff everywhere!!! i like what i see...

  SvarSlett
 13. Helt enig, bare av og til!!

  Kjempefine hekleting. Vesken er et ordentlig fryd ford øyet, og så praktisk.

  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 14. Oj - den grannyvarianten i veska var veldig, veldig, veldig kul og ikke minst fin. Så fin fargesammensetning også!!! Nå kjente jeg det krible i heklefingrene mine ja ;). Hei og hopp ;).

  SvarSlett
 15. Dziekuję za komentarz:)

  Wczoraj znalazłam Twój blog i nie mogłam oczu oderwać od połączeń kolorów i wzorów:)
  Piękne rzeczy tworzysz...i takie radosne:)
  Pozdrawiam ciepło z zaśnieżonej Polski:)
  Krystyna.

  SvarSlett
 16. .....ach ist das wiederschön bei Dir...war so lange nicht bei Dir schauen...tolle Häkelarbeiten...tolle Bilder von Deinem Zuhause.
  Tun bei dem trüben Wetter richtig gut.
  Schönes Wochenende wünscht Dir Anja

  SvarSlett
 17. Kjære Pillepalle
  Å, Pillepalle, å Pillepalle for noen heklerier!!! Den runde vesken er noe av den fineste fargesammensetning jeg noengang har sett!!! Helt helt nydelig rett og slett!
  Den runde puten er frisk og flott den også, men veska tok kaka for meg.
  Så er det deilige fredag igjen og kos i sofakroken, taco og fine tv-program som hele familien liker. Vi skal ha nabogutten til overnatting og det er veldig koselig. Han er en slik husvenn som er rundt her daglig og en utrolig blid og enkel liten kar.
  I morgen skal husbonden og jeg på nabofest. Vi er omgitt av trivelige folk og er veldig priviligerte sånn.
  Håper hele Pillepalle-familien får en riktig god helg!
  Mange klemmer fra Kaspara

  SvarSlett