2010/03/25

Regensburg: jobbmøte og handeltur :)

Først og fremst vil jeg gjerne si tusen takk for alle koselige kommentarer i det siste! Beklager at jeg hadde ikke så mye tid til å svare!
Siste uke har jeg vært til en jobbmøte i Regensburg i det sørligere Tyskland. Den gamle byen er veldig historisk og er situert like ved Donau elva. For noen år siden har byen fått titelen UNESCO-verdensarv. 
Selvfølgelig var det også tid for en liten handeltur av og til, man kan da ikke alltid jobbe og jobbe, ikke sant? Fant herlige butikker midt i sentrumet. 
I denne butikken med fransk mat og interiør fant jeg bl.a. Kusmi-te! Må innrømme, jeg var helt fornøyd da jeg reiste hjem etter 3 anstrengende, men spennende dager.
Letzte Woche war ich für 3 Tage in Regensburg zu einem (verlängerten) Jobtermin. Natürlich blieb auch ein bisschen Zeit für diverse Einkaufsbummel in der herrlichen Altstadt. In einem Laden mit französischen Lebensmitteln und Designartikeln fand ich sogar den lange begehrten Kusmi-Tee :)

8 kommentarer:

 1. For en fantastisk butikk du har funnet! skulle gjerne vært en tur i den. Har lenge vært på jakt etter en slik svart Vespa-veske - synes de er utrolig tøffe. Ønsker deg en avslappende kveld etter travel reise siste dagene! Klem fra Kastanjedamen

  SvarSlett
 2. Koselige butikkutstillinger! Fikk sånn barndomsfølelse av å lese Regensburg. Er det en puslespill-produsent tro? Kort på vei i posten til deg!

  SvarSlett
 3. ååå så koselig det så ut .-)

  Vi planlegger en tur til sørtyskland til sommeren.. bruke togmulighetene litt ;-)

  Ha en flott kveld :-) klemmer

  SvarSlett
 4. Hej!
  Ich war leider noch nie in Regensburg, ließ mir aber schon öfter sagen, daß es eine schöne Stadt sein soll. So sieht es hier auch aus und nun mal ganz zu schweigen von den Läden - toll!
  Viele Grüße von Ann

  SvarSlett
 5. Heisann Pillepalle. Det høres ut som du har hatt en fin tur selv om det var jobb. Godt at du tok deg tid til litt butikker også og koste deg. Jeg ville bare innom i dag for å ønske deg en god påske. Hva skal du gjøre? Ha fri, jobbe, eller noe annet gøy? Jeg skal jobbe mandag og tirsdag, så skal jeg være hjemme og male trappen før ferden går videre til hytta på onsdag.

  God påske og stor klem fra Minmill

  SvarSlett
 6. Nå fikk jeg skikkelig reisefeber. Ser så koselig ut å rusle en tur i gater uten snø, og med koselige butikker og kafeer. Ha en kjempefin påske, klem fra meg.

  SvarSlett
 7. For en utrolig spennende blogg, og bildene dine er veldig inspirerende!! Legger deg sporenstreks til listen min, så jeg kan la meg inspirere igjen og igjen!

  God helg, og god påske!

  SvarSlett
 8. *hach*
  *schmacht*
  ich habe 5 jahre in regensburg gelebt und liebe die stadt immer noch!!! danke für die hübschen bilder...

  SvarSlett