2009/04/26

Forandringer del 3

Det var deilig med frokost for fire i går! Her Pillepalle er jo endelig tilbake fra GB-turen sin! Vi storkoste oss hele lørdagen rundt og var på årets første grillkalas også.
Jeg kjøpte noen rimelige cd-hyller i forskjellige størrelser for å male de. Her kommer forløpig resultatet. De to små hyller skal festes vannrett over det nye skrivebord som skal snart komme på plass! Fortsettelse følger!
Ha en herlig søndag der ute!

4 kommentarer:

 1. Å, for et herlig dekket frokostbord. Ser for meg at dere har hygget dere sammen alle fire. Det er alltid greit å få hjem noen når de har vært ute på reise. Sånn er det når min mann reiser også. Så spennende med oppussing av hyllene. Jeg har ikke fått helt tak på hvordan man limer frast papirer til møbler. Jeg står litt på trappene til noe lignende selv. Men er usikker på hvilket lim man skal bruke. Så lurer jeg på om overflaten må lakkeres etterpå. Det ser ut som du har gjort dette mange ganger. Har du noen tips til meg?

  Ønsker deg en fin fin søndag med hele familien din. Søndagsklem fra Minmill

  SvarSlett
 2. Hei, hei Pillepalle :)
  Det er så lyst og nydelig hos dere alltid!!!
  Tenker det er koselig å spise frokost med den herlige utsikten deres.
  Så utrolig fint det ble med tapetserte hyller!!
  Jeg har kjøpt en hylle som skal tapetseres jeg også. Jeg har bare ikke kommet i gang ennå!
  Så fine "muffins" du hadde laget i stand for å ta med til venninnen din.
  Tomater, basilikum og mozarella er noe av det beste jeg vet og jeg blir aldri lei det!
  Her har det vært nydelig vårvær i dag og jeg har vasket og hengt ut loppefunnene mine til tørking i sola..Nå lukter det rent og friskt og nå kan jeg planlegge hva jeg skal bruke de til :)Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!
  Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Kjære Pillepalle!
  Så herlig at familien er gjenforenet!
  Som alltid er det lyst og trivelig på kjøkkenet deres, og på utsiden ser det grønt og frodig ut. Et deilig sted å starte dagen.
  Så morsomt å tapetsere cd-hyllene! Utrolig hva litt flott papir gjør. Ting blir så spennende med litt farve og fint mønster.
  I dag har eldstemann spilt fotballcup i nabobyen. De tre mennene mine reiste avgårde. Vanligvis er jeg også med, men i dag gjorde jeg ulike ting hjemme i steden.
  I morgen kommer ei sprudlende, søt venninne av meg på heklekurs til meg. Skal lære henne bestemorruter. Hun har med seg sin lille sønn på bare et par måneder. Hun er samboer med gamlekjæresten min fra ungdomsårene. Morsomt hvordan vi har funnet sammen.
  Ikke stress med tanke på å skrive mailer og slikt, Pillepalle!!!! Vi gjør det når vi har overskudd, tid og anledning. Det er masse å gjøre i hverdagen ikke minst for deg i full jobb.
  Ha en glad uke! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Hej Pillepalle.

  Nej hvor jeg hygger mig over billederne fra jeres bolig. Det er skønt at se at der er mange farver på.

  Tak for kigget ind i dit hjem.. :-)

  SvarSlett